Prezentacja klubowicza

cysarok

pszczyna

W klubie od: 18.06.2010
Ilość komentarzy: 5
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 629

Formularz kontaktowy

Komentarze (5)

cysarok

Do blackbeard
W jednym się zgadzamy-głupie wybryki powinny być karane.Mi nie przeszkadza jak ktoś se a parku browara strzeli,ale do jasnej cholery niech flaszki po sobie pozbiera,a nie rzuca gdzie popadnie.Jak byłem na pokazie sztucznych ogni na ajs kelerze,to tyle flaszek i puszek leżało,że sie zabić można było.A gdyby kochana młodzież taki numer u siebie w domu na ogrodzie odwaliła,to jak by dostali w pysk od matki,albo ojca,to bu te puszki w zębach do kosza wynieśli

zobacz komentowany news »

cysarok

do ezahale
re:
Rasista?To o czym piszesz nauczyli mnie głównie nauczycielki i nauczyciele z Czechowic którzy zawsze wszystkiego nam w Pszczynie zazdrościli
Uważaj bo za 10lat Twój syn może rzucić tą przysłowiową butelką i nic nie zrobisz.Dziwne jak to nagle wszyscy znają receptę na wychowanie.
Jak się boisz iść do parku to tam nie chodź.Mnie tam nigdy nikt nie zaczepił.
PS.Grób wykupujesz na 25lat a potem następny.Kto płaci za ten cmentarz?Izrael?

Co Ty uzależniony jesteś od tego co gadają nauczyciele z Czechowic ?-swojego rozumu nie masz ? Nie wiesz,co jest dobre,a co złe ?
Komentujemy fakt zniszczenia nagrobków na cmentarzu i nie ważne,czy był żydowski,katolicki,ewangelicki,czy prawosławny.Zobacz jak wyglądają płyty nagrobkowe -ostatnio zniszczone na cmentarzu żołnierzy radzieckich-to nie byli ludzie ? To,co się stało jest naganne i karygodne i nic tego zachowania nie wytłumaczy. A ja staram się uświadomić,że tu PSZCZYŃSKA STRAŻ MIEJSKA NIC NIE POMOŻE-bo normalnie się boją cokolwiek zrobić, bo może to być ich dziecko,sąsiad,znajomego,albo przełożonego,a Ty się Izraela czepiasz.Trochę więcej konstruktywnego komentarza,a nie steku bzdur !!

cysarok

DO Ezahael
Widze,ze jestes rasistą-cysarok,prusok,gorol itd.Nic z tego posta nie zrozumialeś.Wyobraź sobie,ze idziesz ze swoimi nie zadającymi "głupich" pytań synami przez park i nagle jedna z flaszek,czy puszek ląduje na Twojej albo jednego z Twoich synów głowie.Wtedy zobacz se swoją facjate w lustrze jak ona będzie wygładała ze szwami,albo wstrząśnieniem mózgu. Chyba,że u Ciebie normą jest po spożyciu piwa wywalanie flaszek ,gdzie popadnie.

cysarok

STRAZ MIEJSKA MA PRZYJECHAC NA CMENTARZ SPRAWDZIC,CZY NIE MA TAMWANDALI ? CHYBA SIĘ ŁUDZICIE!!!!!!!!! A dlaczego tak uwazam ? Zaraz wam powiem ,czego byłem swiadkiem w niedziele 22-ego kwietnia w naszym parku pszczynskim. A mianowicie-czesto z moim 9 letnim synem spacerujemy sobie po naszym uroczym parku.I co widze-to, ze alkohol jest pity na lawkach w bocznych alejkach-zdazylem sie juz do tego przyzwyczaic,ale od jakiegos czasu,milosnicy mocniejszych trunkow-czujac sie bezkarni-przeniesli sie takze na lawki w glownych alejkach -bez jakiejkolwiek krepacji walą piwko jedno za drugim. A MÓJ SYN PYTA -TATUŚ-CZEMU TU WSZĘDZIE PIJĄ ALKOHOL-GDZIE JEST STRAŻ MIEJSKA????? I kiedy nastepnie przechodziliśmy obok ajs kelera-widzimy grupke mlodziezy siedzaca na trawie-na samym srodku ajs kelera-walą piwo i puste butelki wyrzucaja na lewo i na prawo w trawe,do parku-gdziekolwiek,tylko nie do kosza,ktory jest 20m obok. A ze byl to piekny,sloneczny dzien-bylo duzo przyjezdnych spacerowiczow i widzialem,jak krecili glowami i slyszalem komentarze na temat tych latajacych flaszek.Jestem pszczyniakiem i bylo mi wstyd jak diabli-nie wytrzymalem i ZADZWONILEM PO STRAZ MIEJSKA-nr znalazlem w googlach.Mily pan przyjal zgloszenie i powiedzial,ze zaraz przyjada.A ja z synem stanelismy w "bezpiecznej"odleglosci i patrzymy JAK TEZ TA INTARWENCJA STRAZY MIEJSKIEJ BEDZIE WYGLADAC. I O MALO MNIE SZLAG JASNY NIE TRAFIL !!!!!!!!!!!!!!! po 15 min.przyjechali,tzn podjechali do innej ,siedzacej na lawce grupki 30-latkow w psem puszczonym wolno,bez smyczy-tez pili alkohol-I BEZ WYSIADANIA Z AUTA Pan straznik zwrocil im uwage zeby zapieli na smycz sabake.I co? i nic.Nawet nie zwrocili uwagi na w/w mlodych pijacych alkohol na ajs kelerze i ich latajace flaszki,ALE TO PRZECIEZ TRZEBA WYSIASC Z WOZU BOJOWEGO STRAZY MIEJSKIEJ!!!!!!!! I niczym nie strudzeni ,w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku-bez ubrudzenia sluzbowych bucikow ,pojechali sobie na koniec parku,a potem na ul.Lowiecka.MOJ 9-CIO LETNI SYN PYTA -PO CO NAM STRAZ MIEJSKA SKORO NIE REAGUJA NA INTERWENCJE OBYWATELI. Wkurzony juz na maksa,znowu dzwonie na ten sam nr.komorkowy strazy miejskiej.I odbiera straznik z tego auta,ktore bylo na tejze interwencji i mi mowi,ze ZADNEGO SPOZYWANIA ALKOHOLU NIE STWIERDZILI !!!!!!!!!!!!! Ja sie pytam po co z moich podatkow dawac pieniadze na ta straz miejska,ktora nic nie widzi,albo nie chce widziec oprocz aut zle zaparkowanych na rynku.A moze oni sie po prostu boja odezwac do ludzi w parku i wokol niego.MAM NADZIEJE,ZE KTOS W NASZEGO URZEDU MIASTA PRZECZYTA TA HISTOTYJKE, i zrobi cos,zeby ten proceder okrocic,bo ktokolwiek z turystow przestanie do pszczyny przyjezdzac,bo sie beda bac,ze dostana w glowe latajaca flaszka A NASZA STRAZ MIEJSKA NIC OCZYWISCIE NIE STWIERDZI-LENIE JEDNE !!!!!!!!!

cysarok

Jeżeli chodzi o orange,to Poligon to jest tragedia.Reklamowałem to u operatora,to mi przysłali pismo,że oni zapewniają zasięg na zewnątrz budynku!!!!.U nas na osiedlu od razu widać kto ma orange,bo jak dzwoni z domu to prawie z okna wypada !!!

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Delazagio

Warszawa
w klubie od: 2025.05.09

Punkt_Auto

Strumień