Pszczyna
W klubie od: 21.06.2010
Ilość komentarzy: 5
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 1246
tak , panowie ujawnili się z nazwiska, dajmy ich foty i co jeszcze? ty gościu masz jakieś problemy emocjonalne? pokaż mi co ty w tej pszczynie robisz poza zaśmiecaniem komentarzami forum.
co to za bzdury w tych komentarzach. ludzie, wasza głupota mnie przeraża. nie wiem czy można być bardziej zaślepionym i zmanipulowanym. goście z komitetu jako jedyni zaczęli robić coś w stronę zmiany sytuacji, w której mam już 500 zł do zapłacenia!!! a te piep...fotoradary są po prostu nielegalne. poczytajcie sobie ustawy i będziecie wiedzieć że was kochany burmistrz popełnia przestepstwo dając szmal pryw. firmie. o to cała sprawa się rozchodzi.
i od tego jest opozycja, od tego są przeciwnicy polityczni żeby wytykać błędy rządzącym jeżeli nikt nie potrafi tego zrobić. nie dość że ktoś pomaga to jeszcze wrzucą mu że robi to bo coś tam. ja pier...
Poza tym, z tego co wiem burmistrz ma teraz same problemy. chyba jest już wyrok w sprawie jego współpracy z SB. Media się go czepiają i on ma tego dość.
Rzeczpospolita na pierwszej str, gazeta wyborcza, tvn, TVS, Fakt, dziennik zachodni to są media ogólnopolskie które sprawę opisują i komentują. i to nie dlatego że kierowcy łamią przepisy tylko burmistrz łamie prawo.
circa ja nie wiem co ci się dzieje, ale to co piszesz to jest jakiś patologiczny brak świadomości społecznej. Ja mam gdzieś politykę, po , pis i całą resztę. cholernie denerwuje mni ejak ktoś wciska mi ciemnotę. a burmistrz właśnie to robi. nawalił fotoradarów, cykają fory na okrągło, w miejscach gdzie nie ma zagrożenia dla dzieci. ja muszę pół wypłaty na to przeznaczyć bo jeżdżę non stop, taką mam pracę. do tego nielegalnie zatrudnił firmę pryw. która się tym zajmuje. ja nie pojmuję jak można się z tym zgadzać. przez całą kadencję gość nie zrobił nic, mamy najwyższy deficyt w historii i teraz jeszcze każe nam cały czas płacić mandaty. drogi by naprawi bo to jest prawdziwe zagrożenie.
mega news! jak dla mnie bomba, żagle w gocz. to świetna sprawa, a dla zwerząt to nie powinien być problem, w końcu nic im się dziać nie będzie! z tego co pamiętam to w Plesowce pisali, że jeszcze trzeba dużo rzeczy organizacyjnych zrobić, więc ja nie wiem czy 3.07 to taka ostateczna data.