okolice
W klubie od: 29.06.2010
Ilość komentarzy: 8
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 1327
Do Powolny:
Kolego w jednym z wcześniejszych postów piszesz zę widziałeś autko z foto w zatoczce - jakie autko tym razem wystawiają, nadal gwiazdę marca czyli białą fiestę na numerach GD.... ???
Wracając do wypadku - koreczek fajny był (byłem tam przed 6), wróciłem na Tychy i objechałem przez Bojszowy ...
Trochę nie na temat - w sierpniu radarsystem robił/robi fotki ?? Nigdzie nie znalazłem żadnej rozpiski na sierpień ....
Powiedzcie z którego dnia aktualnie rozsyłane są fotki ?? Na koniec czerwca mieli w bazie dane za 4, 5 i 6 marca.
Zerknijcie na artykuł http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/rewolucja-w-fotoradarach,1500135 - w treści jest coś takiego "Projekt zakłada również możliwość montowania urządzeń rejestrujących wykroczenia kierowców np. na pokładzie helikopterów. Z urządzeń zamontowanych w pojazdach będzie też mogła korzystać straż miejska" pewnie mają na myśli videoradary, a co z fotoradarami aktualnie montowanymi w starych gratach?? Idąc za myślą jeśli projekt zezwala na wykorzystanie, czyli na chwilę obecną zdjęcia zrobione z pojazdu są bezprawne ???? Inna sprawa - ze źródła policyjnego dowiedziałem się że SM powinna posiadać pozowolenie policji na wykonywanie zdjęć na drogach krajowych, ktoś coś więcej wie na ten temat ??
Powiedzcie co w przypadku nie odebrania korespondencji - za kilka dni wyjezdzam na prawie 2 tygodnie i co jak w tym czasie dostane kolejne fotki, sprawa idzie do sądu ??
Panowie/Panie codziennie przejeżdżam przez Pszczynę do B-B, póki co dostałem 2 fotki z 4 i 5 marca, podejrzewam że na tym się nie skończy więc .... efekt będzie taki że pewnie w niedługim czasie pozbęde się prawka, a wtedy będzie ... szkoda gadać !!! Wiem, zaraz się odezwą osoby że trza było jeździć zgodnie z przepisami, ale powiedzcie czy w tym kraju tak można - szczególnie odcinek pszczyński ciągłe korki w mieście, później trochę luźniej i za kilka m-cy śliczna fotka.... Jutro udaję się do nich i zobaczymy co będzie - ktoś był u nich tłumaczył się jakoś, udało się coś anulowac ??
Kolego snizy ale co radzisz jakim argumentem ich zaskoczyć?? Przyjąć mandat i nie płacić czy nie przyjmować i czekać na rozprawę sądową??