Prezentacja klubowicza

gucioman

Rudołtowice

W klubie od: 17.08.2010
Ilość komentarzy: 18
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 972

Formularz kontaktowy

Komentarze (18)

gucioman

niech sobie robią ten targ, ale nie w tym miejscu! ludzie tam mieszkają, to raz, od rana w NIEDZIELE hałas jak na latnisku, do Kauflandu nie ma po co jechać, bo nie ma miejsc parkingowych. Niech wynajmą sobie jakiś hektar łąki gdzieś zdala od zabudowań, drugi hektar na parking i 'wioo' z imprezą ;)

Jeśli chodzi o ul. Broniewskiego- pomysł beznadziejny, sam w sobie- przy znalezieniu jakiegoś mądrego miejsca na to- popieram.

zobacz komentowany news »

gucioman

Ja nie gadam, że nie ma języka śląskiego. Jest, tylko nie w takim wydaniu, jaki słyszy się na ulicy. To jest kaleczenie naszej gwary. Językiem śląskim mało kto potrafi się teraz posługiwać, a wszystkim wydaje się, że świetnie znają ten język. Prawda jest taka, że połowa z Was nie zrozumiałaby ani jednego zdania wypowiedzianego po śląsku.

gucioman

@niuch54

tylko nie krzycz, pis przegrał, hello, już po wyborach...

gucioman

do wszystkich tych, którym wydaje się, że potrafią gadać po śląsku:

to, że zamienicie jakąś literę w słowie, połowę wyrazów gadacie przez "y" czy przez "o" nie znaczy, że to jest śląski język. Poczytajcie sobie książkę pt" Rychtig fajno godka" czy jakoś tak wydaną pod patronatem Ruchu Autonomii Śląska. Gówno wiecie o śląskim, a skoro nie wiecie, to wyrażajcie się normalnie. Chyba, że u Was to norma, w takim razie współczuje.

gucioman

Barman, dupłeś se i dalej do tego ekonoma chodzisz? ;o

gucioman

@piszczek
Po 15 zł.

gucioman

zaginionego rogu myśliwskiego starego księcia Hochberga

gucioman

Andy663, powiedz mi, ktoś Ci płaci za te komentarze? Wypowiadasz się dosłownie pod każdym artykułem, chociaż słowo wypowiadasz nie jest zbyt adekwatne do Twoich postów. Połowa tych 'wypowiedzi', niech Ci będzię, jest o nudzie, druga o głupocie ludzkiej, a cały przekaz mieścisz w średnio 5 wyrazach.

Podsumowując: 5 wyrazów to nie zdanie, które zaczynamy od dużej litery i kończymy kropką, dodatkowo ilość Twoich postów sugeruje, że jeżeli komukolwiek się nudzi to tylko i wyłącznie Tobie.

Peace.

gucioman

tak, pogo w zamkniętym budynku, gdzie ludzie będą ściśnięci jak sardynki. gratuluje pomysłu.

gucioman

a najlepiej GrubSona niech ściągną ;)

gucioman

o dziwo ładne te Niemki ;) miałem dziś przyjemność spotkać dwie, całkiem całkiem dziewczyny

gucioman

@ gregor: gdzie się rodzą tacy naiwni i praworządni jak ty? koniecznie trzeba to miejsce zamknąć ;]

gucioman

dlaczego na filmiku pod scena są sami emeryci?

gucioman

słuchałem właśnie tego gangu Marcela na YouTubie... co to ku*wa jest?? kto się przy tym ma bawić? beznadzieja

gucioman

@ Kier Owca. całe szczęście że puszczają! jeśli przejeżdża jedno auto z głównej i jedno z podporządkowanej dużo czasu nie tracisz... a pomyśl sobie gdziebys stał gdyby wszyscy jechali ul główną, nie wiem czy to m.ośw, czy inaczej sie nazywa. całe szczeście nie wszyscy patrzą tak egoistycznie jak ty. może lepsza byłaby tam jeszcze jedna sygnalizacja świetlna co? wtedy byśmy dopiero mieli wyjazd z pszczyny....

gucioman

od kiedy kopiłem auto doceniłem mój rower! do Pszczyny dojechać od strony męczenników oświęcimskich nie stojąc pól h w korku to cud. a jeżdżąc po samej Pszczynie można zwariować. Reporter musiał trafić na dobrą godzinę bo normalnie 20 minut stoi sie przed przejazdem... chociaż ostatnio "udało" mi się tam spędzić 40 min. dlatego zachęcam do jazdy na rowerze, w ciagu 15 minut można dojechać do każdego miejsca w pszczynie

gucioman

ja rozumiem kryzys... rozumiem, że Polska nie ma wielu artystów, których można zaprosić na taką imprezę. Ale z tych nie wielu artystów wybraliście program dla ludzi w wieku 40 lat wzwyż i nie wielu młodych. a kto się chce bawić najbardziej? młodzi! na maryli na pewno nie zatańczą. dla organizatorów najlepiej byłoby jakby spadł deszcz, mieliby się czym tłumaczyć.

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

k_23

Pszczyna
w klubie od: 2025.05.31

Mieszkaniec22332

brzeźce