Prezentacja klubowicza

funia46

Pszczyna

W klubie od: 01.09.2010
Ilość komentarzy: 13
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 780

Formularz kontaktowy

Komentarze (13)

funia46

Narzekacie że partyjni, ale tacy mają przynajmniej plecy i są wstanie cokolwiek załatwić. Kogo zna skrobol?

zobacz komentowany news »

funia46

trzymam kciuku za krausa

funia46

Z tego co wiem to firma pokrywa koszty, a ZDW

funia46

@tango chyba sam współpracowałeś to ci się moralność skrzywiła. oczywiście PO i PIS to debile. ciekawe kto teraz będzie kandydował. Pewnie Skrobol tylko czy z ramienia PIS czy SLD? skoro był takim dobrym gospodarzem, dlaczego nei przyznał się wczesniej? przed wyborami. jakby go tak wszyscy kochali tak jak mówisz to i tak by wygrał wybory

funia46

@tango no i o to tu chodzi. o funkcję prewencyjną mandatów. to wy tu doszywacia do tego otoczkę polityczną

funia46

faktu nie czytam, czytam pudelka

funia46

Pełne popracie dla Komitetu! Co do tego mają wybory? Nikt nie uderza w Pana burmistrza Szostaka tylko pomysłodawcę. Nikt nie popiera nikogo. Jest prosta sprawa, niezadowolenie części mieszkańców. Wszyscy zapominacie, że płacicie na urzędników, władza jest dla ludzi a nie odwrotnie! Nikt nikogo osobiście nie oskarża, nie namawia do niczego, jest problem, jest reakcja. Pan burmistrz zamiast siąść i porozmawiać, zaczyna wojnę! I kto tu chce ugrać coś politycznie. Może ma jakieś wyższe aspiracje? I trzyma się zasady, nie ważne co mówią, ważne byle mówili!

funia46

@tango nikt nie czyta twoich wypocin, nie musisz ich puszczać dwukrotnie

funia46

Ale czy stowarzyszenie zaczęlo walkę polityczną? Ot sobie małe stowarzyszenie, które nie zgadza się z pewną polityką burmistrza. Czy zachęca do łamania prawa? Czy zachęca do niepłacenia mandatów? Poporstu jako obywatele mają prawo do wyrażenia niezadowolenia. A wy wszyscy w to mieszacie politykę, wybory itd.

funia46

Nie nawidze PO. Ale jakie to ma znaczenie. Robią coś co wg mojego uznania jest dobre i sprzeciwiają się ograbianiu mnie z kolejne ciezko zapracowanej gotówki.

funia46

@tedi Tango żąda obnażenia się, może rozkaż im jeszcze podać dokładny adres, numer konta, pesel, regon itd. Zdjęcia z wypadów rodzinnych, kontakty do wszyskich czlonków rodzin

funia46

Ja wiem co robi, oprócz zaśmiecania forum pseudo-inteligentnymi wątkami, jest dobrym zajomym pana burmistrza TD. Ma widzę dodatkowo fobię na PO. Może byś się ujawił drogi TANGO z nazwiska i imienia. Łatwo się najeżdza na innych schowanym za monitorkiem.

Co to ma do tego co Pan Maciej Kolon robi w swoim prywantym czasie!! Czy ktoś tu ocenia działania Pana Drąszkowskiego w czasie poza pracą w urzędzie. Jest oceniany jako urzędnik. Po za tym jak chciałby się ukryć to by to zrobił

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Delazagio

Warszawa
w klubie od: 2025.05.09

Punkt_Auto

Strumień