Pszczyna
W klubie od: 09.09.2010
Ilość komentarzy: 17
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 953
Obserwator
Proszę o podanie konkretnych informacji na ten temat bo jestem bardzo ciekawy kto komu coś porysował.Uczestnicze w tym syfie jak to nazwałeś,ok Twoje zdanie. Nie będę się ukrywał pod żadnym nikiem ,nie wstydzę się niczego za mnie i za moją bandę.Ja nic takiego nie widziałem i nie słyszałem.Zastraszanie wsi to jest numer roku:).
pozdrawim Jacek Zieleźnik
Buraki,głąby chodzi mi o osoby które krytycznie wypowiadają się na temat Naszej tradycji.W dzisiejszym świecie kultura lokalna zanika,jest to przykre że ludzie tracą swoją przynależnośc.Moim zdaniem rozwój tradycji,kultywowanie jej powinno byc jednym z priorytetów lokalnych społeczności.Osoby które są ograniczone przez swoje ego,nie widzą tego że jest to unikat na skalę kraju baa mogę się pokusic o to że powiem na skalę świata.Jestem jednym z uczestników tego,wiem ile na to potrzeba czasu poświęcic itd.Jest to warte zachodu po to aby byc z siebie dumnym że podtrzymuję tradycję.Zapraszam wszystkich w Niedzielę do Łąki
Pozdrawiam Jacek
Witam wszystkich którzy potrafią prowadzic normalną merytoryczną dyskusję a żegnam już na starcie wszystkich buraków.Jestem jak najbardziej za autonomią Górnego Sląska z bardzo prostego powodu jest to regoion który jest wykorzystywany przez resztę kraju.Wielu teraz zarzuci mi to że jestem antypolski,nie taki nie jestem tylko nie chcę żeby subwencje były rozdzielane w taki sposób jaki odbywa się teraz.Górny Sląsk jest najbardziej rozwiniętym regionem w Polsce ,owszem inne miasta i ich okolice działają prężnie ale dalej to tylko wysepki na tle całego kraju.Autonomia da nam szansę na to żebyśmy wzieli sprawy w swoje ręce.
podzielam twoje zdanie ,niestety na każdym forum które nie ma moderatora robi się bajzel.Jestem za blokowaniem komentarzy pod takimi artykułami.
Andy zdajesz sobie sprawę z tego faktu że dzikie zwierzęta wybiegają wprost przed maskę samochodu!!?Spoko jesteś z tymi komentarzami
Witam ,miałem ostatnio przyjemność oglądanie tej szopki a raczej wystawy zwierząt.Bardzo interesująca z perspektywy możliwości zobaczenia np lamy czy wielbłąda:)
Świadczy o tym że takowego sprzętu brakowało:)logiczne heh
forum pless hahaha
postronny
Byłeś teraz z moją bandą?,widziałeś nas? że tak oceniasz?.Są ludzie którzy uważają że jak się nie napierd... to nie mają dnia ,ale są też tacy ludzie co kultywują tradycje!.Rozumie że jest to trudne do zrozumienia gdyż utarty jest ten stereotyp,że mikołaje to banda pijaków ,szkoda że nie robią z nas narkomanów
nie ma co ukrywać w Łące mamy taką tradycję której inni moga tylko pozazdrościć!!Większa promocja by się przydała
kolejny przykład na to że jest naszemu państwu potrzeba legalizacja
Gość: bonton
Popatrzcie co robią Tychy. Tak przebudują DK1, że nie będzie w ogóle świateł. Potrwa to co prawda dwa lata, ale potem jadący do Katowic nie zauważą, że jechali przez Tychy.
Tam wybudują nawet wiadukt przy Bielskiej (stara kobiórska droga). Tak się załatwia sprawy, a nie zamiata problem pod dywan. Jeszcze wyhaczyli na to kasę z UE.
PS. Pszczyna co prawda ma już zamek i skansen, ale za niedługo będziemy kolejna atrakcją turystyczną pt. najwięcej świateł w przeliczeniu na jednego mieszkańca.
PS2. Właśnie wpadłem na pomysł marketingowy. Skoro i tak będziemy stać w korkach to może na tych ekranach dźwiękochłonnych powiesić jakieś telebimy, albo wielkie plakaty promujące atrakcje ziemi pszczyńskiej. Może zagrodę żubrów przenieść wzdłuż DK1 i rozciągnąć na długości Piasek - zjazd pod tunel na bielskiej. Kierowcy przynajmniej będą mieli na czym oko zawiesić. Wpiszcie swoje propozycje co zrobić z tą dłuuugą, niewykorzystaną powierzchnią reklamową :))
w smie to nie jest zły pomysł;p
re: phantom
A Ty widział zarobki takie jak Londynie?
Więc nie porównuj.
ale co maja zarobki wspólnego z ilością fotoradarów?nic on tak samo jak my nie lubimy płacić
widział ktoś z was ile fotoradarów albo kamer jest na ulicach Londynu?
no tak dokładnie tak jest jak powiedział mój przedmówca My Polacy jako naród jesteśmy daleko w tyle za krajami rozwiniętymi ale nie da się zmienić czegoś co trwa juz kilka ladnych wieków od samego początku naszej historii jako państwa.Wyżej wymieniona sytuacja potwierdza to że po alkoholu robi się dziwne głupie rzeczy których czasem się żałuje ,ja nie jestem abstynentem nie ukrywam że spożywam alkohol w takiej czy w innej formie ale wszystko jest dla ludzi z głową.Tak się zastanawiam co by było gdyby kobiecina zapaliła?właśnie co by było gdyby podejrzewam że do takiej sytuacji by nie doszło że ktos anonimowy musiał by wzywać stróżów prawa bo kobieta by spokojnie doszła do domu.Moim zdaniem jestem za legalizacją