Pszczyna
W klubie od: 20.09.2010
Ilość komentarzy: 12
Ilość postów: 2
Ilość wyświetleń: 2155
a może by tak jacyś ludzie zebrali się znowu i pozbierali podpisy mieszkańców to by się zorganizowało jakieś referendum tylko tyle,że w sprawie Burmistrza :)
A ja mam wrażenie, że firma odpowiedzialna za odśnieżanie zapomniała po co wygrała przetarg. Jak sobie zaniżyli kwotę przetargu to ich sprawa, tylko nie zabiorą sie do roboty! Droga do Żor jest czasami nieprzejezdna i jeszcze z tymi wysokimi brzegami to można się zabić. Katowicka w Piasku ma odśnieżany tylko chodnik po co odśnieżać drogę można dogadać się z pieszymi. Mogli na przy wyborach rozdawać łopaty to daliśmy by radę spokojnie z naszymi drogami.
Jakie tańce Andrzejkowe, trza było urządzać mroczne Halloween. Ha Ha Ha
Podzielam zdanie Kubusia Puchatka, tylko współczuć mężowi i może jeszcze tym pieskom o których była mowa w programie :)
No trochę ten wystrój przegięty. Zgadzam się z Panią G. tu jest wszystko. Nawalone jak u cyganki w tobołku. Dla mnie kicz.
Burmistrz kazał zdemontować latarnie na drogach, to myszki harcują :)
Ulica Katowicka w Piasku dzisiaj chyba nie była odśnieżana. Firma, która jest odpowiedzialna za ten odcinek powinna sie zastanowić nad przyszłym przetargiem na takie roboty, bo będzie tylko dwa dni opadów o oni nie dawają radę.Aż strach pomyśleć jak padało by od grudnia. Morze ta flota KAMAZÓW zamarzła!
Co za obciach! Ta Trójca będzie rządzić przez następne naście lat. Będą pismaki mieli co pisać o Pszczynie.
szkoda gadać, następna jarzyna! motocyklistów przepisy nie obowiązują?!