Pszczyna
W klubie od: 24.11.2010
Ilość komentarzy: 15
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 1374
K - kompetentny
R - rozgarnięty
A - autentyczny
U - uczciwy
S - sensowny
5 grudnia zagłosuję na człowieka z tymi cechami!
K - kompetentny
R - rozgarnięty
A - autentyczny
U - uczciwy
S - sensowny
K - kompetentny
R - rozgarnięty
A - autentyczny
U - uczciwy
S - sensowny
Bo_do_tanga:
Mogłabyś być bardziej kreatywna - chyba, że masz z tym problem?! :D no ale...
Pozdrawiam!
K - kompetentny
R - rozgarnięty
A - autentyczny
U - uczciwy
S - sensowny
bo_do_tanga
Patricio01 pozwól , że Cie zacytuję. Bo_do_tanga najwyraźniej nie czyta ze zrozumieniem tego o czym tu piszemy:
"Budową Zagrody żubrów zajmował się Kraus. Budową Ośrodka Sporów Wodnych zajmował się Kraus. Kanalizacją zajmował się Kraus. Bielską i przejazdem pod Torami zajmował się Kraus. Otwarcie goczał na żeglarzy jest dzięki działaniom Krausa i Tomczykiewicza."
Bardzo proszę:)
spokojnie papasmerfie (:P) sa ciekawsze rzeczy, które mogą podniecać - polityka mnie nie rajcuje więc odstosunkuj się od mojej osoby:)
widzę, że najbardziej aktywnymi w komentowaniu są zwolennicy Skrobola! uspokójcie się ludzie bo wam żyłka pęknie - strasznie agresywne zachowania przejawiacie, jeśli tacy ludzie chcą oddawać głos na Skrobola to szczerze współczuję Panu Skrobolowi zwolenników. Najeżdżacie Na Krausa bezpodstawnie. Na TT tez, ale nie macie nawet podstaw żeby to robić! Chwalicie Skrobola chociaz nie macie mu co zawdzięczać. Jesteście wszyscy śmieszni, nie potraficie normalnie rozmawiać, powtarzacie ciągle te same utarte hasła - co jest? dostaliście maila od P. Skrobola z wytycznymi co i jak pisać? Piszcie ze Skrobol cacy, a Kraus be - Porażka!
a całe to poparcie z PiS'u to nie jest nic nadzwyczajnego. W Sosnowcu Posła PO tez popierają z PIS'u. W takim momencie, kiedy trwa walka o nowego gospodarza miasta, polityka jak widać schodzi na drugi plan, bowiem NADSZEDŁ CZAS NA ZMIANĘ - tą zmianą jest Pan Mirosław Kraus ze swoją nową, świeżą, lepszą wizją dla Pszczyny, facet ma po prostu doświadczenie!!
Patricio01:
Tak jest! Zgadzam się z Tobą! Skrobol zagrabia dokonania Krausa - i tyle.
Pozdrawiam
Krytyka Polityczna Klub na Śląsku serdecznie zaprasza do czynnego udziału w spotkaniu z kandydatami na stanowisku burmistrza Pszczyny.
Krytyka Polityczna powstała w 2002 roku. Naszą działalność rozwijamy na polu nauki, kultury i polityki. Środowisko Krytyki Politycznej tworzą dziś działacze społeczni, naukowcy, publicyści, politycy, pisarze, artyści, młodzież akademicka i licealna. Kluby Krytyki Politycznej tworzą przestrzeń dla otwartej debaty publicznej na istotne tematy w obszarach sztuki, nauki i polityki, realizują projekty społeczne, tworzą niezależny obieg upowszechniania wiedzy humanistycznej i edukacji obywatelskiej, promują ideę budowania wspólnoty obywatelskiej.
Wybory na stanowisko Burmistrza Pszczyny w ramach WYBORÓW SAMORZĄDOWYCH 2010 nie przyniosły ostatecznego rozwiązania. Zgodnie z Ordynacją Wyborczą, 05. 12. 2010. w gminie Pszczyna odbędzie się druga tura wyborów.
W związku z tym Krytyka Polityczna Klub na Śląsku ma zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w debacie publicznej, w ramach której, będziemy mogli zweryfikować propozycje i program wyborczy kandydatów na stanowisko Burmistrza Pszczyny.
Debata odbędzie się 02. 12. 2010. (czwartek) o godzinie 18.00 w Sali widowiskowej Pszczyńskiego Centrum Kultury.
Aby debata miała merytoryczny charakter proponujemy zadawanie pytań poprzez naszą skrzynkę email cieszyn@poczta.krytykapolityczna.pl ( z dopiskiem w tytule PSZCZYNA). W trakcie debaty zostaną one odczytane kandydatom przez niezależnych, obiektywnych moderatorów. W ostatniej części, uczestnicy spotkania będą mogli zadać osobiście pytanie kandydatom i ich Komitetom Wyborczym.
Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 26-11-2010 godz. 11:13 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §5
|
Grynpis:
dlatego też uważam, że -j ak to ładnie ująłeś -
"właściWSZE sprawowanie władzy i realizowanie zadań wynikających ze służby mieszkańcom naszego miasta"
zapewni właśnie Mirosław Kraus, który jest najlepiej przygotowany do roli burmistrza Pszczyny. Jest najlepszym kandydatem, jakiego mogła wystawić Platforma Obywatelska, a której zaufała już część Mieszkańców Pszczyny oddając właśnie głosy na radnych tejże partii. Tak 3mać!
A debata będzie publiczna, także do sobaczenia w PCK'ulu!
3 mam kciuki za Pana Matusiewicza. Sprawdził się w roli wicewojewody - Marszałkiem Województwa Śląskiego będzie też dobrym!
hmm....od kiedy to debaty prowadzone sa na forum? Będzie telewizja - więc w tej sytuacji jesteśmy (my jako słuchacze-widzowie) tam zbędni. Już widze jak biegniecie i zalewacie pytaniami kandydatów. A wyżej wspomniane spotkania z udziałem mieszkańców są organizowane, więc jeśli chcecie to zadawajcie tam pytania, bo jasne - jestem za tym, żebyśmy tez mieli prawo głosu....
Osobiście już dziś jestem zdecydowana ponownie zagłosować na Mirosława Krausa. Żeby w końcu zaczęły zachodzić jakieś zmiany w Pszczynie, począwszy od usunięcie ferajny Szostaka i Skrobola.
Ponadto wyborcy już wybrali Platformę Obywatelską - wygrała w Pszczynie, więc nie wyobrażam sobie, żeby teraz jeden z drugim poszli zagłosowaś na kandydata PPS'u.
3mam kciuki za Pana Krausa!!