Pszczyna
W klubie od: 11.12.2010
Ilość komentarzy: 14
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 895
No brawo,jendak w Polsce umieja budowac i to bez opoznien.BRAWO tak trzymac!!!
Patrzac na al,Kosciuszki to z jednej strony nalezy sie cieszyc gdyz tam nalezala sie juz dawno nowa nawierzchnia.Z drudiej zas strony chcialbym widziec tego madro-glupiego ktory pozwolil na wyciecie tak pieknych drzew.Trzeba byc nie chce sie tu wyrazic wulgarnie ale bez mozgowcem.Przeciez to mozna bylo pieknie obramowac pnie drzew kraweznikami.Wydaje mi sie ze w Pszczynie trzeba ukonczyc kilka fakultetow aby to wymyslec.LUDZIE MYSLCCIE TROCHE!!!!!!!!!!!!!!!
No coz,oni wszyscy sa zawsze niewinni.Malo tego,ze wykupuja Pszczyne to jeszcze trzeba im pchac sie do Tychow.Dobrze ze ktos zabral sie za to bo jak mi sie wydaje to te wszystkie grubsze sprawy mam tu na mysli "grube"pieniadze to przetargi sa zalatwiano po kumotrsku.a tam gdzie sa psie pieniadze to dopuszczja tzw.maluskich.Sa to moje rozmyslania jak to wszystko widze.Ale to wszyztko idzie od gory.Biednas ty POLSKO.
I pisalemjuz wczesniej,ze wszystkich ma w d.......Robi co mu sie podoba,przy tym jeszcze posadza posla bo zaszkodzil "biednemu i tak obrytemu w prawie Radziowi".Jednego oszusta juz posadzili mam tu na mysli Amber-Gold.Mam nadzieje ze i Radzia tez posadza bo na to zasluguje.!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZLIKWIDOWC ICH I JUZ TO SIE IM NALEZY,KOMENDANT MA EMERYTURE POLICYJNA TO MA ZA CO ZYC A INNI DO PRACY A NIE WOZIC DUPY RADIOWOZAMI I NIC NI ROBIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dawno ich trzeba bylo zlikwidowac.Oni sa dobrzy ukarac emerytow w parku za polewanie z "tytki",lub staren babcie zaodow rolnych.W miejsc brdziej zaludnione to sie boja wchodzic.Takim miejscem np.jest laka obok kartow tam dzieja sie rozne dziwne rzeczy.jednym slowem tam jest syf,kila i mogila to tak po naszymu.Mieszkam w poblizu i tam jeszcze jasnie panow z Strazy Miejskiej nie widzialem.Jestem za likwidacja tych niepo-trzebnych strazkow na starszych ludzi,gdyz mlodzi maja ich gdzies i z nich sobie kpia. TUKAN481
Dziwie sie bardzo,ze takiemu nytkowi ludzie tak wierza.Ale czym sie tu dziwic skoro Policja,Sady i Prokuratura chyba sie boja Mazaka bu mu nic nie robia.Smieszne ale w tym przypadku brak jest tzw.Komuny wiedzieli by jak mu sie dobrac do skory i zrobic z takim dupkiem porzadek.On rzdzi cala Pszczyna i jak juz wspomnialem chyba sie go boja.Facet po wyroku i w czasie odbywanai kary o ile jest mi wiado0mo w chwili obecnej na przepustce w trakcie odbywania kary,ze wzglredu na stan zdrowia.Chcialbym miec jego zdrowie,gdyz jak go nie raz widzialem to po schodach biega jak kozica gorska.Wedlug mnie jest to kpina z naszego prawa,jak to absolwent technikum moze podawac sie za mecenasa.Powiem krotko potrtzeba paly szturmowki wysokiego progu i waskich drzwi.KPINY,KPINY,KPINY.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smiac sie chce! Tyle lat i nikt z nim nie moze zrobic porzadku.Wszystkim gra na nosie,czyzby sie go bali,poczawszy od Policji a konczywszy na Prok. S M I E C H U W A R T E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cmentarz w tym miejscu tgo czysty idiotyzm.Nie wiem dlaczego ks.Marek upatrzyzl sobie to miejsce,moze ma w tym jakis interes??????? O ile jest mi wiadomo to wiekszosc ludzi w moim wieku tj.po 60-ce nie chce lokalizacji w wymienionym miejscu,dlaczego nir moze on sie znajdowac po Rwmiza tam i jest spokojniej i drzewa rosna.dobre miejsce do rozwazan i zadumy nad tymi co od nas odeszli.LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZWARIOWAC PROBOSZCZOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TUKAN481
A miala tam byc Prokuratura,ciekaw co sie stalo?Twraz pewno nikt nie bedzie chcial tego wynajac no to po tym bedzie trzeba sprzedac tak piekny budynek w dobrym miejscu jakemus nowobogadzkiemu za bezcen,tak samo jak juz jeden z okazalych budynkow naszej ukonanej Pszczyn tzn.P...... aby go zniszczc do konca.Ludzie a raczej nasi rajcowie zastanowcie sie co Wy robicie?A zreszta gdzie ta "elita"bedzie spozywala mamroty? bo jak dotad maja tqam wspaniale miejsce.A gdzie nasze sluzby porzadkowe jak do tej pory tam ich nie widzialem czyzby sie baly?
To sa czyste DEBILE!!!!!!!!!!!!!!!! widocznie w domach maja klepisko zas na scianach gazety,ale nie mam zamiar obrazac czsopism bo sa ladniejsze niz te napisy.Jednym zdaniem to moga robic jak juz stwiedzilem D E B I L E!!!!!!!!!!!!!!!
Jednym slowem wielki bajzel.Oddac ten budynek nowobogackiemu.Lepiej czekac az zacznie sie walic.Wydaje mi sie jednak /ze zadowoweli beda wszystkie menele bo w dalszym ciagu maja gdzie spozywaqc "mamroty i nalewki".Wystarczy tam sie przejsc i wszystko doskonale widac to tam sie dzieje.WisnA NADCHODZI WIEC BEDZIE TAM RUCH W INTERESIE.Przipuszczam,ze to nikogo nie obchodzi.Tam jest jednym slowem wielki jeden wielki syf.Pozdrawiwm wsystkich zdrowo myslacych,zrobcie cos z tym pozytecznego.
Jednym slowem wielki bajzel.Oddac ten budynek nowobogackiemu.Lepiej czekac az zacznie sie walic.Wydaje mi sie jednak /ze zadowoweli beda wszystkie menele bo w dalszym ciagu maja gdzie spozywaqc "mamroty i nalewki".Wystarczy tam sie przejsc i wszystko doskonale widac to tam sie dzieje.WisnA NADCHODZI WIEC BEDZIE TAM RUCH W INTERESIE.Przipuszczam,ze to nikogo nie obchodzi.Tam jest jednym slowem wielki jeden wielki syf.Pozdrawiwm wsystkich zdrowo myslacych,zrobcie cos z tym pozytecznego.
Darku! moje gratulacje w zwiazku z wyborem na Burmistrza.Czytajac jednak kto ma być zastepca troche sie zdenerwowalem,ze masz zamiar wybrac na swojego zastepce p.Tetlę.No wydaje mi sie ze wlaśnie ta osoba nia nie powinna być,bo o czymś to swiadczy,ze nie zostal starosta z czego sie bardzo a to bardzo sie ciesze.W/g mnie dobra kandydatka jest p.Szostak jej sie to nalezy!!!!!Dorze sie zastanow aby do Ciebie nie mieli pretensji Twoi wyborcy miedzy innymi i ja.Nie zawiedz naszego zaufania.Pozdrawiam.Czekam na madry wybor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tukan481