Pszczyna
W klubie od: 17.01.2011
Ilość komentarzy: 5
Ilość postów: 11
Ilość wyświetleń: 6153
wyraźnie jest napisane: "m. in." więc easy może i Twoją ulicę odbudują.
to jest jakaś paranoja, na grabową składają się trzy ulice, jedna odnoga od turystycznej druga od tysiąclecia, a trzecia od jaworowej wszystkie łączą się w okolicy zakładu kamieniarskiejgo, jednak nie ważne gdzie by chciało się dojechać to się nie da bo prace prowadzone są na wszystkich tych odnogach, lub na części a reszta to albo samochód zastawia przejazd, albo jest mega zajebiście duży uskok, którego za hu.... nie da się ominąć, rozumiem, fajnie, że robią tę i inne drogi w naszej gminie, no ale troche pomyślunku by się zdało bo taki rozpiździel to ja dawno nie widziałem i mam nadzieje ze tym dłużej nie zobaczę!!!!!!!!
w dup... a nie w tym roku, ja bym chciał tzn pobożnie prosił (będę do kościoła co tydzień chodzić, dawać na tacę itp) żeby chociaż jedna inwestycja drogowa w regionie została od początku do końca zrobiona zgodnie z planem, mam tu na myśli nieudane projekty typu Tychy, Pszczyna, S69 na Żywiec, A1 koło wodzisławia, niech usiądą jeszcze raz zobaczą co jest, co trzeba zrobić, ile trzeba na to czasu przeznaczyć, niech się określą, a spełnię wyżej wymienione obietnice Farosz Marek będzie zadowolony:)
i co z tego, że marmurowa zrobiona jak dojazd do niej odbywa się za pomocą bratniej-drogi szutrowej, a propo komicznie to wygląda: asfalt z jednej, asfalt z drugiej a w środku szutrowa część ulicy bratniej:) jak już robić coś to od A do Z...;/ ta droga 100tys kosztowała, to czemu nie znaleźli jeszcze ze 200tys i nie zrobili przy okazji w/w bratniej i granitowej, bo te drogi wołają o pomstę do nieba...