Pszczyna
W klubie od: 15.02.2011
Ilość komentarzy: 4
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 1642
Byłam w tej restauracji przed rewolucjami. Opinii nie znałam, ale juz pierwsze wrażenie nie było miłe, gdy przed wejściem personel pali papierosy. Samo wnętrze jak dla mnie było okropne - babcine/weselne i bardzo chłodne! Szef kuchni trochę zakrecony, ale oceniamy w głownej mierze dania - były fatalne. Łosoś zwęglony, schab przypalony, a kluski surowe :( No nie popisali się - była to fajna przygoda odwiedzić tą restauracje. Nie wiem czy po rewolucji bym drugi raz pojechała??
To skandal !! Parę gówni..rzy którzy mieszkają zapewne w tym bloku, nie miało co robić! To podpalili wózki, a teraz pół bloku cierpi! Klatka wygląda paskudnie, śmierdzi, każdy domownik musi myć ściany, podłogę jakby przed świętami nie mieli co robić. I co oczywiście..... sprawcy tego głupiego incydentu bezkarnie z uśmiechem na twarzy oglądają skutki swojego wyczynu!! Trzeba im jeszcze ładnych parę lat, żeby założyli rodziny i zajęli się utrzymaniem dzieci i kobiety a nie fajczeniem wszystkiego co popadnie!
Głupota jakiej mało!
BRAVO
Osobisty trener to coś nowego u nas a juz na ślasku to wogole, ale przecież wszystkie nasze "gwiazdeczki" korzystają z jego usług i jakie sukcesy odnoszą też w życiu prywatnym hihi Patrzcie na takiego Ibisza, jaką formę zdobył z osobistym trenerem a jego koleżanka też wzięła przykład :) Mam znajomą która w Tychach ćwiczy z osobistym trenerem i chudnie :)
Witam,
ja miałam przyjemność znależć tego osobistego trenera przez internet, bardzo mi pomógł, schudłam 6 kg w ciągu 2 m-cy, ale to nie wszystko bo ćwicze z nim już 3 m-c i waga spadła już o 10 kg, oczywiście przestrzegam również "diety"rozpisanej przez Pana Daniela, która wbrew pozorom nie jest rygorystyczna - polecam gorąca i dla zainteresowanych podaje adres stronki www.trener-osobisty.net.pl