Miedźna
W klubie od: 21.02.2011
Ilość komentarzy: 12
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 827
Flies?! no to super,jak grają rock&roll to nogi do tańca same się rwią,swoje kawałki też maja niezłe:))
Szkoda tylko,że wszystko w Woli,no poza czterema dniami w innych wioskach:((
Obowiązek?Jeśli jest na to jakiś paragraf,to bardzo proszę o niego,gdyż z chęcią go wykorzystam.Mam za oknem "dżunglę" i nie mogę zmusić sąsiada do jej likwidacji.Gdzie to zgłosić?Za informację będę bardzo wdzięczny:))
Zespół Feel zagrał świetnie,a Kupicha ma kawał głosu,było super:))
Dokładnie,ale obsiec by mogli.Jeśli chodzi o wakacje,to GOK mógłby zorganizować dla dzieci z Góry,Frydku,Miedźnej,Gilowic i Grzawej więcej atrakcji w swoich miejsowościach,by mogli je ciekawie spędzić,a nie tylko w Woli.Gdyby dzieci miały tam dojeżdżać busem to troszkę by to kosztowało,a na miejscu -piechotką i na lody zostanie:))
Niestety nasze prawo jest zbyt łaskawe dla przestępców!roboty publiczne ,kamizelki odblaskowe i tabliczki co zrobili-może to ich czegoś nauczy-a nie wyrko ,dach nad głową,papu i inne udogodnienia,za nasze pieniądze..
Nie koniecznie trzeba biegać ,można robić coś o wiele przyjemniejszego:))Zajadam się pączkami i nie mogę doczekać się spalania kalorii;))
Najwyższa pora,o ile znów nie przesuną edycji tego odcinka,czekam z niecierpliwością.