SPS
W klubie od: 30.03.2011
Ilość komentarzy: 9
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 768
do zbigniewa: widziales na zywo ktorys z tych domow? po wypowiedzi sadze ze nie.. wybierz sie kiedys obejrzec chocby ten na podstawie kola. cos niesamowitego a i wyposazenie jest niczego sobie, mozesz sobie np dowolnie ulozyc pokoje. juz nie wspominajac o tym ze jest po prostu bardzo ladny i chyba jedyny taki na swiecie choc co do tego nie jestem w 100% pewny ;)
sasiad zgadzam sie z Toba!! Jeden domek jest z ŁĄKI, ten okrągły znajduje sie w RADOSTOWICACH, trzeci nie wiem gdzie ale sadze ze nie w samej pszczynie bo sie nie spotkalem z nim tam... Wiec wniosek nasuwa sie sam :)
Pszczyniok i burzyciel zgadzam sie z Wami ! Poza tym bmw to bardzo wygodne samochody! :D i ile frajdy jak spadnie snieg ;d aha i na codzien jestem cwaniaczkiem z golfa jak to ktos po drodze napisal ;p
radio SBP Resident II ? Panie redaktorze wydaje mi sie ze prawidlowy zapis to 'radio CB President II ;)
w najezdzaniu na siebie to wszyscy sa dobrzy a po tobie lanser widze ze osiagnales mistrzostwo :] i celowo napisalem zwrot bezposredni z malej litery :)
jakby cos to o 10.30 wyjezdzaja z pawlowic do pszczyny wiec pewnie zastrzymaja sie na rynku tak jak w zeszlym roku.
Blondas zniszczyl konkurencje :D
do Plesik:
Kiedy chodziles do samochodowki ? :]