Pszczyna
W klubie od: 25.05.2011
Ilość komentarzy: 33
Ilość postów: 19
Ilość wyświetleń: 18323
Zap.To, że ktoś ma inne zdanie niż Ty to nie znaczy, że trzeba epitetami obrzucać...Właśnie widzę jaką mądrością się posługujesz a mi przytyki robisz...Śmieszny człowieku:o)))
grunty poszły na sprzedaż więc to dzięki nim mamy 50te miejsce he he he...
Teledysk promujący ziemię pszczyńską wygląda tak:na pierwszym planie Bricomarche, Intermarche, 3 Biedronki, Kaufland, Lidl, Aldi itp itd...Na drugim planie wszystkie restauracje, puby i kawiarnie na trzecim banki a na czwartym park i zamek. Ot i cała filozofia:o)
Ludzie trochę kultury!!!To, że ktoś ma inny gust niż wy to nie znaczy, że trzeba wyjeżdżać z tekstami o starym domu!!!Mi się ten dom też nie podoba i wolałabym w starej chałupce do remontu mieszkać niż w tym klocku...Ale czy ja wam dokuczam w jakiś sposób???
Lolo ja się z Tobą całkowicie zgadzam!!!Dla dzieci to niesamowite przeżycie, a dla tych zwierząt męczarnia...Bylam raz w tym cyrku i nigdy więcej nie pójdę...serce się kraje patrząc na zwierzęta które nie mogą być na wolności...
Aga...Jeżeli pan Trójca jest właścicielem tych nowych bloczków na Sznelowcu no to właśnie on prawdopodobnie to kupił...Co zrobić???Dla przedsiębiorców są najważniejsze pełne kieszenie a nie mieszkańcy...
Wyburzyć, sprzedać i zarobić, a mieszkańców macie w głębokim poszanowaniu!!!Co to za miasto-władze, które nie interesują się tym co mieszkańce mają do powiedzenia???Wstyd!!!
Do Aga...Prawdopodobnie działki kupił facet, który na Sznelowcu postawił nowe bloki (te białe)...Czy to prawda to nie wiem...działki miały już w tym roku być odebrane mieszkańcom ale termin przesunął się za rok...Ludzie będą się kisić w mieszkaniach bo z tego co widzę mają na działkach swój azyl...warzywka posiane, zwierzęta hodowane...No ale tak już jest, że jak ktoś narobił długów to sprzedaje wszystko co się da, nawet kosztem mieszkańców.
Gmina znów pieniędzy nie ma, że trzeba wszystkie ,, zadrzewione" tereny sprzedawać???Na Bielskiej działka na sprzedaż, na Sznelowcu teren z działkami, które są jedyną pozytywną odskocznią od blokowisk- sprzedany...Jeszcze park sprzedajcie i tyle z zieleni zostanie...Masakra...
Dokładnie...Tragedią jest wyjście na działkę...Człowiek chciałby się zrelaksować , odpocząć ale się nie da, bo trzeba trzaskać te przeklęte komuchy...
Kolejne sklepy???Po co to komu???Niedługo Pszczyna będzie się już tylko z handlem kojarzyć...
Do Matalmara...Wątpię, by ktokolwiek, mający 3 mln kupiłby tą budę...Przecież tam jest zupełne bezguście, kicz i tandeta...
tego było można się spodziewać!!!Kto był tak mądry, żeby w samym centrum dać skarbonkę, która będzie kusić złodziejaszków???A żadnego monitoringu wokół nie było???
Szkoda, że nie daliście fotek dzieci, które I miejsce zajęły:o(((
Jak dla mnie to Pup można zlikwidować i nikt po nim płakać nie będzie...Szybciej człowiek znajdzie sobie pracę na własną rękę...
Chleb od Brzęczka jest dobry, ale co mi po nim skoro ma dziurę i na następny dzień jest twardy???cena chleba nie jest adekwatna do jego jakości...najlepszy chleb mają Ćwiklice i pokonuję kilka km, żeby go kupić:o)
Niezła komedia tam się odegrała:o)))...Policjanci jak zwykle zrobili z siebie piiiii...
Co za głupota!!! Jak chcieli Kuchennych rewolucji, to chyba liczyli się z tym, że zostanie coś skrytykowane...Pani Magda powiedziała prawdę, a właścicielka jak małe dziecko się zachowuje. Nie umie przyjąć gorzkich słów na temat swojego biznesu i już, szybciutko do sądu leci bo ktoś skrytykował JEJ jedzenie...
Ginter o ile mi wiadomo to Śląsk leży w Polsce he he he...Na lekcje geografii się nie chodziło???
Zapomniał wół jak cielęciem był...I czym tu się chwalić???Policjanci powinni zajać się poważniejszymi sprawami a nie łapać ludzi za marychę czy oglądac mecze na jednej ze stacji paliw...
Do pszczynianki:
W Twojej sytuacji to ja się nie dziwię, ze nie rozumiesz. Ty masz stałą posadkę, mąż jest górnikiem. Ale są osoby, które są po studiach, pracują za 1100zł, bo nie ma innej pracy i jak tu mają planować sobie dzieci??Czasy są teraz nie pewne a umowy, my młodzi, mamy śmieciowe. Co to jest umowa zlecenie czy umowa na czas określony???W każdym momencie mogą nas zwolnić a tu dziecko jest na utrzymaniu...
Z jednej strony człowiek był słaby psychicznie, a z drugiej odważny skoro chciał skoczyć.Nie wiadomo co go popchnęło do tego czynu.Nie nam jest dane osądzanie.
Nie rozumiem właścicieli. P. Magda chciała im pomóc:zmieniła wystrój, swoją osobą promowała lokal, wprowadziła pewne zmiany w menu a właściciele co?zamiast zobaczyć jak będzie funkcjonować ich lokal po zmianie, wrócili na stare śmieci. ja się wcale nie dziwię, że prawie nikt tam nie chodzi. Do takiej restauracji to nie pasują zwykli ludzie tylko ludzie z epoki Baroku, którzy wtopią się w tło swoim ubiorem. Nigdy tam nie byłam więc nie wiem czy smacznie gotują, ale siedząc w takim muzeum chyba najlepsze danie by mi w gardle stanęło. Wystrój okropny.
Gliny z Katowic...BRAWO dla Ciebie!!!Precyzyjnie opisałeś na czym polega praca pszczyńskiej policji:o)))
Huuurrrraaa:o)))Tylko dlaczego nie umiem odczuć tej godziny:o)))?
Misia_x-całkowicie się z Tobą zgadzam...Budynki również nie przypadły mi do gustu:o)))
Czy już nie ma innego,ciekawszego tematu do napisania???Wiecznie piszecie o sprawie Asi to samo...Już to bokiem wychodzi...
Budżet filmu 50 mln a statystom chcieli dać 40 zł brutto za 6 godz na planie...Śmiech na sali!!!
M-W dużo ludzi Janoszki nie lubi więc czy to jest jakaś korzyść dla Pszczyny???Wątpię...Ja życzę Ali powodzenia chociaż nie lubię jej jako osoby ani jako wokalistki...