Pszczyna
W klubie od: 10.09.2011
Ilość komentarzy: 8
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 762
Przerażają was żałosne scenki, dziwne! Przecież to jakby nie było z życia wzięte. Nagle wszyscy poruszeni. Co za porządni ludzie! A zajrzyj do pierwszej lepszej dyskoteki czy knajpy a nawet naszego Pszczyńskiego parku jak młodzież się bawi, to jest obraz nędzy i rozpaczy, tu się nikt nie burzy. 15 latki z piwem i papierosem w ręku to nikogo nie przeraza, bo przecież to nie moje dziecko... A właśnie, że Twoje!
"ja i cała moja rodzina głosowaliśmy na PO" blebleble... A co to było wspólne wasze głosowanie:-) ty na pewno widziałeś kto na kogo głosował, heheheh
Iss- obyś zdążył oddać swoje Ciało... a gdzie się można dowiedzieć jaką śmiercią się umrze? Bo z Twojej wypowiedzi wynika,ze Ty wiesz;-)
Yankee- mieszkasz na śląsku a nie wiesz co to znaczy "pochowią" - ŻAL mi Cię.
Iss - nie będzie ci miejsce potrzebne na cmentarzu??? No cóż, jedno z dwóch ci pozostanie- być spalonym i wtedy może Cie rodzina używać jako przyprawy do potraw:-) albo pochowia Cie w twoich goralskich stronach:-)
A ty Grzegorz na pewno Ci po śmierci te śmiechy i chichy będą przeszkadzać:-))) Ty jesteś śmiechu wart!!!
Jak czyta się te wypowiedzi, to nasuwa się tylko jedno pytanie, wy wszyscy jesteście nieśmiertelni??? Wy nigdy nie umrzecie??? Nikt nie dał jasnego powodu czemu by ten cmentarz miał nie powstać, komu i czym miał by przeszkadzać? Nigdy nie widzieliście trumny? Nigdy nie płakaliście po stracie bliskiej osoby? Nikt nigdy nie widziła pogrzebu???
Tylko chodzi o to, ze przeraza Was śmierć, przeraża Was to,że też kiedyś będziecie musieli "leżeć" na cmentarzu. Nie, nie pochowią Was ani na placu zabaw ani na łace kolo kościoła obsranej psimi kupami blokersów, ani nie pochowia Was w kolejnym super markecie, który mógł by tam powstać! Po prostu wszyscy trafimy na cmentarz!!!! Tylko teraz zależy od nas czy ten co mógł by powstać kolo kościoła, czy może w Piasku Tychach,a może na Woli wśród Waszych ziomali - goroli!