Prezentacja klubowicza

Boniu

Piasek

W klubie od: 22.11.2005
Ilość komentarzy: 8
Ilość postów: 2
Ilość wyświetleń: 2073

Formularz kontaktowy

Komentarze (8)

Boniu

A6 tylni zderzak z rs4 jest w planach ale narazie nie mam na to funduszy,progow z rs4 nie bedzie predzej beda z s4 ale ciezko sa dostepne w pl ich wogole nie ma,lampy ori,soczewy beda ale to z czasem...

zobacz komentowany news »

Boniu

Ja przynajmniej mam jakis cel i mam z tego satysfakcje, a Ty tylko krytykujesz kazdego chodz by nie wiem co miala,a pewnie nic nie masz i dlatego tak piszesz.A tak pozatym tak sie Wam nie podoba klub,ale wez pod uwage ze pomagamy wielu osobom a nie tak jak Ty,my przynajmniej organizujemy ZLOTY CHARYTATYWNE Z CZEGO CAŁĄ KASE PRZEKAZUJEMY NA CELE CHARYTATYWNE I TO NIE SĄ MAŁE SUMY,Z OSTATNIEGO ZLOTU KUPILISMY ROWERY DLA DOMU DZIECKA, TEGO TO JUZ NIE PAMIETASZ ?? JEZELI NIE WIERZYSZ TO ZAJEDZ SOBIE SWOJA A8 DO DOMU DZIECKA I SPYTAJ!!!! A NIE PIER*** GLUPOT...MY MAMY PRZYNAJMNIEJ CEL...A TY CO MASZ??KOMU POMAGASZ??KOMU COS DAJESZ??TYLKO POTRAFISZ KRYTYKOWAC KAZDEGO A ZROB COS DLA KOGOS DOBREGO....
Pozdrawiam Boniu www.p-k-t.com.pl

Boniu

zapewne nie przyjedzie bo sie wstydzi swojego rowerka na ktorym ma naklejke a8

Boniu

Rebeliantka to przyjedz 8.8.2009 pod kaufland na 18 zobaczymy te twoje a8...Po pierwsze to nie mam dziewczyny tylko żone, po drugie nie jezdze na dyskoteki tak jak ty po trzecie nie lubie neonow...po czwarte powiedz mi co ja mam przerobione tak ze sie nei podoba ??

Boniu

Kolego A6 powiedz mi co jest skaleczone w tej audi ??? Wszystko jest orginalne z Audi,jezeli nie znasz jakie wersje audi byly to po co piszesz takie glupoty??Najpierw sie zapoznaj calkowicie z marka dopiero potem pisz takie glupie komentarze,ciekawe jak wyglada twoja audi,za ta sie przynajmniej ludzie ogladaja i robia zdjecia a za Twoja ?? moze zaprezentujsze ja na klubowym forum??? Zapraszam www.p-k-t.com.pl

Boniu

Emka a co sie nie podoba w miejscu spotkan ???

Boniu

Maniek ty jestes jakie Poj****y...nawet nie wiesz ile pracy zostalo wlozone w ten blok,jak bys pracowal przy tym to bys wiedzial ile to kosztuje i ile to pracy jest przy tym,tak po za tym to to nie jest malowane tylko tak tynkowane,tak bylo w projekcie!!! ja wiem jak i co tam wygladalo bo wymkonacą byl moj ojciec a moja firma z nim wspolpracowala!!! jak bys sam sie chwycil pracy to bys wiedzial jak to jest!!! a nie glupio gadac ze byle jak pomalowane jak sie nie znasz!!!!!!!!

Boniu

Ludzie wypadek juz byl i nie cofnie sie czasu...Wiec nie piszcie glupich komentarzy na temat tego kto jest winny kto ile jechal itd.!!!!

Ps.:Osobowka wymusila pierwszenstwo,beczka nie jechala szybko i wiem to dokladnie,nawet nie wiecie jak kierowce beczki to przybilo!!!

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Nenturia1

Pszczyna
w klubie od: 2025.04.22

adzka90

Miedźna