Pszczyna
W klubie od: 22.12.2005
Ilość komentarzy: 102
Ilość postów: 5
Ilość wyświetleń: 17895
Dodajcie teatry w Krakowie oraz filharmonie i opery śląskie i krakowskie.
"Lepsze" śmietnisko jest na skwerze koło przejścia podziemnego przy Kauflandzie, po stronie osiedla /róg Bielskiej i Męczenników Ośw./, że o samym przejściu zawalonym butelkami i śmieciami nie wspomnę.
Spojrzałem do galerii Matalmary (pomijam fakt,że odcinając się od Kuchennych Rewolucji zostawili właściciele fotki z kolacji finałowej) - kto tak beznadziejne zdjęcia daje jako promujące lokal ??? Poruszone, dziwne oraz całkiem bezsensowne tam są. Brrr...
Popieram dość długie wypowiedzi przedmówców nt stanu naszego społeczeństwa a raczej jego upadku ale w przeciwieństwie do poniektórych nie wyjadę bo to mój kraj choć czasem robi mnie ta Polska w konia i na szaro /a raczej ci na Wiejskiej/ to widzę że cały czas do przodu idziemy mimo czasem sporych kłód pod nogi rzucanych Polakom przez Polaków. Pozdrawiam zdrowo myślących i czytających więcej niż ogłoszenia o promocjach.
Każdy może założyć firmę, zapewnić pracownikom robotę i płace,ZUS, myśleć żeby mieli co robić przez cały rok, wygrywać przetargi, pracować jak już pracownicy pójdą do domu, na urlop czasami iść, sam miód i powidło... A za komuny to wszyscy równo mogli se sznur papieru toaletowego powiesić na szyi albo zamiast na plażę do Egiptu to maluchem nad morze albo do NRD jak już łaskawie paszport dostali. Ech... Brać sprawy w swoje ręce Ci co tak narzekają że ktoś ma dużo, uczyć się, każdy ma szansę.
Byłem, widziałem - było pięknie !!! Pozdrowienia dla wszystkich uczestników.
Fotoreportaż mógł zrobić ktoś z uczestników bo te zdjęcia, które są na pless.pl to jakaś porażka...
To już 18 lat... GRATULUJĘ !!! Ciągle jest na co do Bugsy chodzić :-) Tak trzymaj Zbyszku !
Ja pamiętam jeszcze bardziej zamierzchłe czasy gdzie wołało się na kolegę Spyrę "Irasss" :-)
Na etykietce podany jest adres Katowicka 51 a tam stoi dom byłego dzierżawcy "Va banque" pana Becka, który zajmuje się branżą piwną tzn naprawia kegi i wyposaża bary.