Pszczyna
W klubie od: 22.01.2006
Ilość komentarzy: 19
Ilość postów: 48
Ilość wyświetleń: 14639
Hej jestem Andrzej! Jestem wielkim fanem Czubaki!!! piszcie
nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale chyba była mowa że będzie możliwy wjazd na rondo od Bednorza, a zjazdu z ronda nie będzie:> patrząc na to co zrobili (dwa pasy z wysepką) chyba mi się wydawało ;)
ale pierdkolicie! :P a może ktoś wie co było przyczyną ogromnego korku do Pszczyny jadąc od strony Bielska?
Kamienica na piastowskiej, w której znajduje sie zoologiczny, też została pomoalowana:/ Jeszcze remontu dobrze nie skończyli a już jakiś debil podpisał się markerem...
Trzeba coś wyjaśnić.... wieża ciśnień nie jest obiektem wpisanym do rejestru zabytków więc nie porównujcie jej do Palais (która taki wpis posiada). Wieża leży w STREFIE A czyli w strefie ścisłej ochrony konserwatorskiej, co oznacza że na wszystkie roboty przy takim obiekcie musi być zgoda konserwatora zabytków. Ponieważ nie ma wpisu do rejestru konserwator da zgode na dużo większe zmiany niż w przypadku Palais. Jest wtedy większe pole manewru i powstają takie dziwne (wg mnie) twory.
Mi się nie podoba. Myślałem, że efekt będzie inny. Zbyt nowocześnie ... wydaje się, że jest to nowy budynek a nie zrewitalizowany.
... i faktycznie, tak jak ktoś wcześniej napisał, dołożyć na dachu krzyż i będzie kościół :P
Moją opinię bazuje jedynie na tym zdjęciu. Może jak zobacze wieżę na żywo, z bliska, to zmienie zdanie ;)
a ten siwy pan chyba coś zauważył, bo pod koniec wskazał palcem na tą gablotę a potem na drzwi wyjściowe :>
a jak boisko będzie wolne i przyjde sobie pokopać to mnie ktoś wyrzuci bo nie miałem rezerwacji?
To jest "czarny dym" z Zagubionych !!! Trzeba wezwać Johna Locka !
ja już się pogubiłem;) który przejazd będzie zamknięty? przy dworcu PKP? na ulicy Męczenników Oświęcimskich? czy ten na Dworcowej? :P
"kontrola prędkości ... fotoradar" czyli na moje oko poprostu powstało nowe miejsce w którym policja może stać z suszarką lub fotoradarem przenośnym ...