Prezentacja klubowicza

Drupal

Kraków

W klubie od: 27.10.2006
Ilość komentarzy: 11
Ilość postów: 1
Ilość wyświetleń: 1545

Formularz kontaktowy

Komentarze (11)

Drupal

A przed wyborami było tak cacy i wszystko wporzo.
Jeden poznaniak wiedział co im odpisać http://img337.imageshack.us/img337/2382/15560812.jpg

zobacz komentowany news »

Drupal

@ Chwila zastanowienia
Święte słowa.

Drupal

@ewa11
A słyszałaś o tym, że najprawdopodobniej w grudniu tego roku wbijają łopatę pod budowę obwodnicy? Więc nie bredź. Wszystko jest już uzgodnione, wykonawca wybrany. Kto to załatwił Skrobol, Szostak czy Drąszkowski?
@Tumek_Tumanowicz
Szkoda że musiał zostawić, bo po nim przestali panować nad tym co się dzieje. Nie wiedzieli biedni że samym wręczaniem kwiatów, dyplomów i innych żubrzyków nie zakończy się inwestycji jak należy. A już przegiąłeś pałę pisząc że wszyscy faworyzują Skrobola. Mów za siebie.
A do wszystkich zachwycających się Skrobolem i obecną władzą.
Może już czas skończyć te IGRZYSKA i FIESTĘ w ich wykonaniu i zabrać się do roboty?

Drupal

Może ktoś z mieszkańców Bednorza (kiedyś M.Fornalskiej) przypomni sobie że ok. 30 lat temu to właśnie ta ulica była główną drogą wyjazdową w kierunku Bielska, nie Jagiełły (kiedyś Róży Luksemburg).
Wtedy nikomu to nie przeszkadzało.
Ktoś, nie wiedzieć dlaczego, wywalił tam duży kamień, potem zrobił barierki i ulica ta stała się nieprzejezdna.
No i dawaj, robimy z niej wielki parking. Spółdzielnia Mieszkaniowa zadowolona, bo nie musiała budować nowych parkingów, samochodów przybyło, ulica zawalona autami do granic. A tu masz ci los, przywrócili ruch.
Pretensje do Spółdzielni Mieszkaniowej, nie do pomysłodawców.
Pomyślcie sami, gdyby SM zrobiła dla mieszkańców parkingi, drogę naprawiono, to chyba nie ma lepszego wjazdu do centrum z drogi szybkiego ruchu. Po kiego mam jechać aż do Jagiełły.
Swoją drogą mieszkańcy tej ulicy też niech protestują, bo dziecka mogą im wpaść pod auto.

Drupal

Mam pytanie do wszystkich zwolenników tego pomysłu z radarami, czy w trosce o poprawę bezpieczeństwa dla dzieci ustawia się fotoradar na drodze między Łąką a Wisłą Wielką na wysokości Madera? Tabunów uczniów to ja tam jeszcze nie widziałem. A mandatów wtedy nasiali... oj nasiali.
Reszta kasy idzie na drogi, tylko czyje, bo samych pszczyniaków to nie interesuje, w tych korkach maksymalna prędkość jaką rozwijam w mieście to 30km/h.
W nocy jest trochę lepiej, ale zdjęcie może wyjść trochę niewyraźne.

Drupal

A co chcecie zrobić z tą "łoszkliwą" halą sportową MORiSu?
Pasuje do stajni jak goździk...

Drupal

A żebyś qalerianka wiedziała/wiedział

Drupal

Frodo. Ale Ty głupi jesteś. Zastanów się najpierw, czy szpital kiedykolwiek był w dobrej kondycji? Czy stało się to dopiero teraz, za czasów PO i PPS? A w wyborach głosuj na Jarka "Dąb" Kaczyńskiego on na pewno zablokuje tą prywatyzację.
Problemy szpitala biorą się z przyczyn takich jak pisze Glutex, z tym tylko że nie tylko jest to wina samej dyrekcji ale również lekarzy tam pracujących, którzy prywatę odwalają w szpitalu i całego systemu zdrowia.

Drupal

Do: niemal kontent... no już myślałem że, tu nikt nie czyta ze zrozumieniem, tylko po to żeby wylać porcję swego jadu.

Ktoś, kiedyś powiedział że pszczyniacy to inni ludzie, ciągle niezadowoleni, piętrzą problemy i węszą afery.

Do: agaa... Rondo jest po to żeby bezpiecznie włączyć się do ruchu, a przejście pod drogą budują między innymi po to żeby zlikwidować te durne światła, które Ty chcesz postawić w innym miejscu. Zostawmy to, postawmy kolejne światła i będziemy zatrzymywać auta co 10 metrów.

Do: mieszkaniec ul.Bednorza... Rozumiem że, na ul. Jagiełły nie ma bloków i osiedla mieszkaniowego. Parking na Bednorza utworzył się tylko z powodu tego że jest to ślepa ulica. Tak gwoli informacji, to właśnie ul.Bednorza była główną ulicą łączącą Bielską z Korfantego (kiedyś Waryńskiego), a Jagiełły była właśnie taką boczną uliczką czasem jednokierunkową.
To może niech teraz na Jagiełły mają ten święty spokój o którym piszesz.

Do: Stara_Rura... Jak chcesz wybudować na tak krótkim odcinku kładkę nad drogą dla niepełnosprawnych? Chyba że zacznie się na wysokości kortów tenisowych, a skończy przy budowanym Panaceum. To będzie malutkie przejście i gwarantuję Ci że kiedy popatrzysz z jednego końca to spokojnie zobaczysz co dzieje się na drugim końcu tego "tunelu", zobaczysz ew. zagrożenia. Bez obaw.

Swoją drogą nie wiem dlaczego nie zsynchronizowano tych robót, ale to takie Polskie, u nas normalne. Trzeba zapytać w województwie, nie naszych.
Zgadzam się też z tym żeby zamknąć wyjazd z parkingu przykościelnego na ul.Bielską, horror

Drupal

Szanowny Panie Krystianie Szostak. Zwrócił się Pan do administratora portalu o usunięcie mojego wątku, co zresztą uczynił, chociaż mu się dziwię. Przecież Pan sam potwierdza to co napisałem. Chodzi Pan na spotkania nie wiadomo przez kogo organizowane, później okazuje się że przez organizacje teraz mocno nie wygodne. Gdyby wtedy Pan zasiadał w gremiach tej organizacji, nie ubiegałby się Pan o stanowisko burmistrza, tylko siedział na wysokich warszawskich stołkach. A jeśli chodzi o WUML, ilu Pan może wskazać nauczycieli którzy kończyli ten kurs? Wielu? Wątpię. Jestem z tego środowiska i znam tylko Pana. Mówi Pan że formalna przynależność partyjna nie powinna świadczyć o człowieku, zgadza się, lecz jego dokonania, tak, Pan wykładając na tej "wyższej uczelni marksizmu-leninizmu" dokonał właśnie budowy wrednego i ohydnego systemu. Mówi Pan że wszyscy w Pszczynie wiedzą co Pan zrobił, otóż t,o nie wiedzą! Dlatego piszę. I jeśli poddaje się Pan ocenie mieszkańców to u mnie jedynka.

Drupal

Treść komentarza USUNIĘTA przez ADMINISTRATORA portalu, dn. 02-11-2006 godz. 15:53 z powodu naruszenia zasad określonych w regulaminie dodawania komentarzy: §1

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Wojtek79

Radostowice
w klubie od: 2025.05.07

Nenturia1

Pszczyna