Pszczyna
W klubie od: 01.11.2004
Ilość komentarzy: 2
Ilość postów: 26
Ilość wyświetleń: 4838
You may say I'm a cynical charlatan
There I go with my whimsical ways again
Although you think I can, I'm just a man
And I don't walk on water
I don't walk on water...
w dom Bóg w dom - wypowiedz nie była skierowana do Ciebie. posłuzyłam sie tylko Twoimi słowami zeby nadać mojej wypowiedzi jeszcze bardziej chamski wyraz ;] niepotrzebnie sie produkowałeś i pisałeś taki wywód.
Rozumiem,ze komuś sie cos moze nie podobac -to jasne,kazdy cżłowiek jest inny,ale irytuje mnie strasznie sposób w jaki niektore osoby okazują swoje niezadowolenie -właśnie miedzy innymi chamski sposob. Tyle ,pozdrawiam
To prosze Cie bardzo kolego zrob taką "chałę"za rok. Ja chetnie przyjde, "nazre sie kiełbachy",wypije piwo ,ponarzekam na prowadzacych (bo ja potrafie lepiej,oj tak!) a potem Ci napisze,ze jesteś żałosny i gdzies bede miała czy sie starałes i straciłes kupe czasu na organizacje zebym ja sie mogła dobrze bawic. Chociaz w sumie czytając takie komentarze od razu jestem w stanie określic Cie jak najbardziej negatywnie.. Takie akcje powinno sie doceniać, bo jeszcze nigdy nie słyszałam zeby jakikolwiek inny zarząd cos takiego organizował. Być moze Ty wymyslisz cos lepszego -z niecierpliwością czekam na zaproszenie..
Poza tym -chała "wyborcza" -że co prosze?