Sosnowiec
W klubie od: 16.12.2006
Ilość komentarzy: 16
Ilość postów: 51
Ilość wyświetleń: 23143
jak juz chcecie byc dokladni to po II wojnie światowej dobra książąt pszczyńskich zostały znacjonalizowane, czyli przejete przez panstwo i to nie spowodow braku pieniedzy jak to twierdzi komornik.
nie podaja wiecej informacji bo jak zadzwoni ktos to on musi opis rower: kolor czy mial amortyzatory, ilosc przezutek itp;p bo jak inaczej maja ustalic ze prawdziwego wlasciciela.
ja naszczescie na swoim rowerze mam wybite numery wiec wrazie czego nie musze sie meczyc;p
monitoring to takze koszty, tym bardziej jesli w poblizu nie ma zadnej kamery, to trzeba ciagnac od najblizszego miejsca, powiazanego z monitoringiem.
czy parkurowcy czy nie, nie ma znaczenia, jesli jestes komukolwiek udowodnic wine to zglos to, jesli nie to przemilcz i nie ublizaj danej grupie. bo w kazdej grupie sa rozni ludzie.
skrzyknac paru graficiarzy, kazdemu dac po kawalku sciany i niech namaluje cos fajnego;] i najlepiej zrobic to ze zgoda miasta, chociaz nigdy nie wiadomo czy wladze podjeli by sluszna decyzje czyli zogdziliby sie.
i beda sami sobie mandaty wystawiac za to ze nie sprzataja po swoim zwierzatku;d
tej restauracji bardziej przydalaby sie lepsza lokalizacja niz te kuchenne rewolucje. nawet teraz jesli licza ze po emisji ludzie beda chcieli odwiedzic ta restauracje to wiekszosc poprostu zrezygnuje po jakims czasie z poszukiwan. wiec jesli chce zarabiac na swojej restauracji to powinien albo zmienic lokalizacje albo zadbac o doinformowanie ludzi co do lokalizacji i zachecic zeby im sie chcialo tam przyjsc a nie skorzystac z tych na rynku.
tylko nie wykupcie wszystkich biletów ;p bo tez sie wybieram ale nie wiem kiedy dokonam zakupu;p
necator cos do Sosnowca;p ja glosuje na zmiane ;p jeden dzien Pszczyna a jeden Sosnowiec;p
a mi akurat 2 minuty wczesniej prad wywalilo;/ ;d haha ale coz gratulacje;]
A ja mam takie pytanie w sprawie przystankow. czyja sa wlasnoscia? bo nie wiem do kogo sie zwrocic z zapytaniem o koszty mozliwosci korzystania z przystankow. a znajac zycie ktos za to kase bierze, bo nigdy za darmo nie pozwola.
co do D-etek masz racje oprocz tego ze biletow sie nie kupuje tylko placisz przy wchodzeniu 2zl. Poza ta linia jest jeszcze wiele innych podobnych i sie im oplaca bo maja taniej niz w kzkgop a takze bardziej komfortowo. Otwarcie u was takiej lini do tychow to dobra rzecz, tym bardziej jakby ktos z glowa za to sie wzial. Przykladem moze byc takze "Drabas" a dokladniej trasa Jastrzebie-Katowice. Nie dosc ze taniej to i szybciej jezdzi od PKP.