Pszczyna
W klubie od: 03.01.2007
Ilość komentarzy: 57
Ilość postów: 261
Ilość wyświetleń: 35226
Wesolutki chopaczek jestem, sympatyczny i wogole fajny taki:P:D
do patryk
ledwie gno.. od miski z mlekiem pysk oderoles a juz ci sie marzy po 2 piwach autem jezdzic??? takim jak ty to sie wogule nie powinno dawac nawet szans na zrobienie prawa jazdy... jest to sukces ze sie wkoncu biora za takich jak ty i stawaja w sobote na jankowicach, bo dlugo byl to temat tabu, a takie pal...ty co myslaly ze po piwie im nic nie jest co chwile po rantach maluchami czolgali.
tak jak powiedzieli przedmowcy, gdybys dostal za granica mandat za jazde po piwie to bys takiego pawia strzelil ze by ci geba d..pa wyszla...
ps
dobrze powiedziane, gdyby bylo 0.8 to by cymbaly po flaszce jezdzily, bo ktorys napewno wpadł by na to za po pół litra ma sie dopiero 0.5
pozdro dla trzezwych i myslacych
a ja w dobie kryzysu nie przenosil bym prokuratorow do innych miast tylko dal bym im dyscyplinarke w łape i do łopaty snieg z chodnikow sprzatac!!! Tak sie dzieje z kazdym jak nie dopilnuje swoich obowiazkow w pracy.
To co sie dzieje w pszczynskiej prokuraturze to szczyt wszystkiego, zamknal bym ten caly bur...del, zwolnil wszystkich a nas przypisac do prokuratury katowickiej badz bielskiej... Jesli sie tak nie stanie to za rok znowu przeczytamy na plesie o kolejnym prokuratorskim skandalu!!!
kule_na_mole prawda w oczy koli to sie ortografi czepiasz?? bartek ma calkowita racje, a ja doloze do tego jeszcze jedno pytanie: jak taki czlowiek ma jeszcze czelnosc byc burmistrzem??
Nie ma glupszego tlumaczenia od tego ze zostal zmuszony, dlaczego nie powiedzial tego przed wyborami??
Dlaczego teraz wszyscy byli i aktualni komunisci zaczeli dostrzegac bohaterow w walesie, szostaku i wszystkich innych TW?? SB i cala reszta pozostalosci po PRLu jeszcze dlugo bedzie naszym problemem... Dlaczego nie wprowadzi sie calkowitego zakazu obejmowania stanowisk publicznych przez bylych SBkow i tym podobnych??
I prosze kilka osob zeby nie porownywalo SB do WSI bo porownanie jest naprawde idiotyczne
kojarze tego busa, nie koniecznie jechaly nim dzieci, ten bus mial za przednia szyba poukladane pelno maskotek...
jak ktos powiedzial pogoda sprzyja wypadka, to ze wiekszosc drog w powiecie jest bialych tez nikogo nie rusza...
zal tylko ze wraz z poczatkiem roku ktos znow niespodziewanie i tragicznie stracil bliskiego...
niech spoczywa w pokoju[*]
ona nie jest stuknieta, ona jest walnieta mlotem... zraszacz w stuletniej kamienicy, w ktorej okana ledwo sie trzymaly, oj durna ty...
moze przez ten dym tak ci sie we lbie popier....., hmm??
Spoczywaj w pokoju[*]
jesli gosc ma isc do pierdla na 2 lata, to czemu wiekszosc nie chce sie zgodzic na kastrowanie pedofilow.... Czemu za zabojstwo zamykaja na 15 lat i zwalniaja po 7 za dobre sprawowanie?? czemu pijanym kierowca tylko odbieraja prawo jazdy w wiekszosci przypadkow...
ludzie co z wami... chlopa nie mozna za to zostawic bez kary, ale nie mozna go sadzic jakby zabil czlowieka...
to tylko pies, a za niedlugo zwierzeta dla was beda stopien wyzej niz ludzie...
opanujcie sie!!!
kto nazwal cie k...wa badz ci...a?? nie widzialem takiego komentarza, ty juz wykazalas sie inteligencja wiec nic juz wiecej nie musisz o niej mowic kto tu jest inteligentny to my wiemy...
moze z tysiac plesowiczow uwaza ze jestes nienormalna, tysiac plesowiczow sie na ciebie uwzielo, czy poprostu w mysl pewnego motta "tysiace nie moga sie mylic"??
co ty na to??
plesowy trol to ktos twojego pokroju, smierdzi prostactwem, pisze bzdury szukajac zaczepki, jedyne czym sie roznicie to to ze on chyba nie ma tak "boskiego cialka jak ty", i robi to na zlosc a ty to robisz z powodu braku wyobrazni i inteligencji zastapianej prostactwem i brakiem szacunku dla ludzi i swiata.
Dobrze Ci to wytlumaczylem??
ta panna jest glupsza niz myslalem, wspolczuje twoim dziecom, mezowi i calej rodzinie, bo jesli jestes taka jak te twoje komentarze, to mam ochote sam zanisc ci te pociski zebys se je porozbierala...
pociski podejrzewam znalazla firma machnik albo wolimex ktora zajmuje sie w naszym miescie kanalizacja...
kolego saper nic sie nie stalo chwala Bogu, a komentarzy naszej kolezanki kamili nie da sie pozostawic bez komentarza... wiec nie badz na nas zly...
pozdrawiam
kamilo wiec kolejna okazja do zaoszczedzenia, po co masz kupowac petardy skoro mozesz sobie isc nazbierac niewypalow, tak jak zbieralas mandarynki przy dk-1, i potraktowac to jak "prezencik" od losu....
zdjecia mowie samo za siebie, cieszycie sie hieny ze jestescie slawni co??!!
moze kamilo pokazesz nam siebie na zdjeciach jak to zbierasz "owocki" na miejscu tragedi... cala polska sie z was smieje a wy dalej nie rozumiecie dlaczego...
re kamilo <idiot...> bo juz nie moge tego nie napisac. czy do ciebie dalej nie dociera ze to czy ty bys zbierala kredki po tym dziecku, zlom z ciezarowki, czy mandarynki, to nie ma zadnej roznicy, kazda z tych rzeczy ma swojego wlasciciela, nie bede tu wspominal o wartosciach moralnych, bo tym i tak do ciebie nie przemowie, bo ty jestes zwykla "zimna su...." nie da sie twojego zachowania inaczej opisac...
a na koniec powiem cos dla tych co twierdza ze gdyby tam bylo cos cennego to wszyscy bysmy zbierali:
Gow...no mnie obchodzi czy tam lezalymby telewizory pieniadze czy auta, nawet namysl by mi nie przyszlo zeby isc je tam zbierac, sumienie by mi na to nie pozwolilo!!
najbardziej mnie dziwi dlaczego informacja na stronie kpp pszczyna odnosnie tego iz "kierowca tira przejechal na czerwonym swietle" znikla, czyzby za duzo osob znalo prawde ze to jednak skoda z policjantem wjechala na czerwonym i kpp tez musialo usunac te chyba jednak bledna informacje??
Spoczywaj w pokoju kolego[*][*][*]
masz sie wiciu czym chwalic
nie ma juz co komentowac tego tematu bo jak czytam komentarze to mi wlosy deba staja...
[*]
kamilo prosze cie zamknij sie juz, i pokaz swoje zdjecie zeby kazdy mogl ci sie dobrze przyjrzec... stala sie tragedia, a ty uzywasz jakis durnych zdrobnien i cieszysz sie z mandarynek zbieranych na miejscu tragedi jak z fajnego ciuszka w ciucholandzie... nie masz za grosz kultury i dobrego smaku, jest tu juz moze ze 100 komentarzy i kazdy z nas ci probuje uswiadomic ze tak nie wypada a ty dalej pleciesz bzdury ze nazbieralas "trzy reklamoweczki" mandarynk bo ci sluzba pozadkowa pozwolila..
ktos dobrze powiedzial, ze mogliscie spokojnie zaczac tira rozbierac, bo on i tak na zlom pojdzie a wam sie przyda troche czesci...
tir jak i mandarynki mialy swoja wlasnosc, a nawet jesli ktos wam pozwolil je zbierac to dobre wychowanie mowilo by ze to nie wypada, ale skoro tego nie rozumiesz to juz twoj problem..
kamilo_69 zamilcz i wstydu sobie oszczedz, podejrzewam ze nie cierpisz biedy i na te "trzy reklamoweczki" bylo by Cie stac... Czy kiedy zbieralas te mandarynki pomyslalas moze o tym ze ten czlowiek lezy martwy kilka metrow dalej?? czy ruszalo cie to wogule?? Ja tez jestem kierowca i jak uslyszalem o tej tragedi to az sie zatrzaslem, tymbardziej ze chlopak ktory zginal byl w podobnym wieku, a ty na forum opowiadasz jak to sobie zbieralas tam "rzy reklamoweczki", uzywajacw dodatku idiotycznych zdrobnien....!!!! Wstyd i hanba!!!
Spoczywaj w pokoju[*]
to jest chore... swiatła na swiatłach... w Polsce maja jedno rozwiazanie na wszystkie bolaczki... no moze 2... zamiast remontowac drogi to u nas stawia sie ograniczenia i na autostradzie zamiast 130 jedziemy 80, a jesli jakies skrzyzowanie sprawia troche wiecej klopotu to tez nie szuka sie innego rozwiazania tylko stawia sie swiatła i tak na odcinku 10 km mamy 6 swiateł, czy to jest normalne... za niedlugo bedziemy tak zakorkowani ze nie zostaje nam nic innego jak kupic sobie przyczepe kampingowa i zamieszkac na drodze... bo do domu nie oplaci nam sie jechac..
Dobrze ktos powiedzial "na glupote nie ma leku"... Nie porownuj kosiarki do skuterka, bo kosiarka na droge nie wyjezdzasz i nie hulasz z predkoscia 50km/h... Ktos powiedzial ze dobrze jezdzil na motorku..., udowodnil wlasnie swoje umiejetnosci... jak widze tych rewelacyjnych skuterkowych szoferów to mi sie noz w kieszeni otwiera... moze jeden z 10 ma pojecie o przepisach a tylko jeden na 100 ich przestrzega, wiec nie pieprzcie mi tu o tym ze nie trzeba prawa jazdy... to nie jest rower tylko pojazd silnikowy a predkosc 50km/h nie jest wcale mala jak sie tutaj niektorym wydaje... powinno byc prawko na kazdy pojazd silnikowy, a kazdy kierowca owego pojazdu powinien dostawac mandaty i punkty tak jak kazdy nornmalny kierowca jezdzacy samochodem czy inna tego rodzaju zabawka...
Spoczywaj w spokoju[*]
moze by tak wkoncu ktos pomyslal i wprowadzil prawo jazdy na wszystkie motorki...??!! Nowoczesne skuterki sa tak proste w konstrukcji i obsłudze ze siadaja na nie juz 13-latkowie, a co taki 13-latek wie o przepisach ruchu drogowego... ciekaw jestem czy ten 19-latek mial chociaz karte motorowerowa, w sumie to po co mu ona skoro do prowadzenia skutera wystarczy mu dowod... Czy to nie jest chore??!!
zgadzam sie z sasiadka 2...
w takich mieszkaniach nie mieszka samotna matka z trojka dzieci na utrzymaniu, tylko wiekszosci mieszkaja cwaniaki ktorzy korzystaja z taniego czynszu, nie martwiac sie przy okazji o nic... a druga czesc to Ci ktorym sie moze nie przelewa ale kieliszek jest pelny, i oczywiscie mamusia z tatusiem na bezrobotnym zarejstrowani bo po co pracowac na dom i cala reszte skoro za darmo daja... Z jakiej paki ja mam pracowac na nich i w dodatku takiego darmozjada w sasiedztwie ogladac??!!
najbardziej mnie dziwi ze nikt jeszcze nie napisal ze kierowca tira byl winny, bo zawsze od tego sie dyskusja zaczyna... Ten tir musial za wolno jechac ze 2 osobowki na niego najechaly....
moze Twoje zycie jest zakichane, moje nie... i jesli Cie to zdziwi, bylem mlody, mialem 16 lat, bylem glupi, ale nie bylem idiotom... a ludzie ktorzy maja 17 lat, nie maja prawa jazdy, i jada maluchem po pijanemu to idioci...
Nie wiem ile masz lat, ale gadasz jakbys wlasnie skonczyla 15... Juz samo stawianie znaczka xD przy takim temacie nie jest madre...
Tego czego oni dokonali nie mozna nazwac nawet nieszczesliwym wwypadkiem, bo oni sie o to prosili....
Spoczywaj w pokoju....
re. Bolek
a skad wiesz czy tam w okolicach miedznej i frydka, mlodziez szybciej nie dorasta, bo takie dziwy to tylko tam sie dzieja...
a co do prawa jazdy to mozna kurs zaczac 3 miesiace przed osiemnastka, a prawo jazdy zdaje sie po ukonczeniu 18, wiec gosc napewno nie mial prawa jazdy i nie mial zadnego prawa jechac tym autem....
dla mnie zadna roznica czy mial 17 czy 18, rozumek mial 10-latka...
a buziak to juz calkiem błysnal, jak jestes tak madry jak to co napisałes, to uwazaj na siebie bo tez mozesz osiemnastki nie dozyc... Zal mi Was....
Gówniarzeria dyskutuje, a sama dokonca nie wie o czym... Prawo jazdy by chciel zniesc, albo od 16 lat miec jak w USA, a od 12 lat jezdzic z opiekunem (a swoja droga to pierwsze slysze ze tam tak jest), tylko zaden z tych 17 letnich kretynow nie wie ze tam malo kto siada za kierownice pijany a juz tymbardziej jak jeszcze 18 lat nie skonczyl...
re. AS
ano widzisz czasy sie troszke zmienily, tylko ze dla Was siedemnastolatkow to wcale nie jest lepiej...
brak rozumu, nie tylko tych dwoch siedemnastolatkow ale tez ich rodzicow... Majac 17 lat to powinien najpozniej o 24 w domu sie meldowac a nie o 4 nad ranem pijany bez prawa jazdy jechac na dyskoteke... Zal czytac takie wiadomosci, tak mlody czlowiek ginie przez swoja totalna glupote... Spoczywaj w pokoju [*]
dominik przestan opowiadac takie bzdury!!! Jakie statystyki?? pokaz mi je!!!
rev dobrze to podsumowales!!
Zal mi Was jak czytam te wasze wypociny!! Koles mial 1,5 promila,a wy tego nie widzieliscie??!! Wsiedliscie z nim do auta i jeszcze zabraliscie ze soba dzieci??!! Za narazenie ich na utrate zycia powinni was do przykladu rowniez zamknac na 3 lata!! Odczepcie sie od kierowcy punto, ktory byl trzezwy i jechal droga z pierszenstwem. Za smierc kolegi mozecie winic tylko i wylacznie pijanego bandyte i Was samych, bo to wy wsiedliscie z nim do samochodu i pozwoliliscie mu prowadzic!! Zero poblazania dla pijanych kierowcow!!!!
tu nie ma co osadzac winny jest ten kto wymusza pierszenstwo po pijaku, punto nawet moglo se jechac 250, a winne jest i tak bmw ktore wjechalo na jego tor jazdy. Wasz kolega byl pijany, wy o tym wiedzieliscie i daliscie mu prowadzic wiec tez niech was scigaja!! Przez takich kretynow gina ludzie a wy byscie chcieli zeby wszyscy wam wspolczuli. Kazdy placi za to co zrobil, on swiadomie zabil czlowieka, po co pil jesli wiedzial ze jedzie samochodem!!??
dodam tylko ze winna jest jednostronna, a nawet "jednoosobowa". Jeden tempak zabil swojego kumpla i wyslal kilka niewinnych osob do szpitala!!!
Seryjne punto takie jak tamto ma silnik 1,2 75KM i zaladowane 5 osobami ma jechac 160??!! To auto nie lecialo tam wiecej jak 80. Pozatym autko wychamowalo predkosc wiec mysle ze w momencie uderzenia nie mialo wiecej jak 35-40 km na godzine, a to juz wystarczajaca predkosc zeby zrobic nawet z bmw puszke.