.....
W klubie od: 11.01.2007
Ilość komentarzy: 37
Ilość postów: 278
Ilość wyświetleń: 41236
no i właśnie Jaro chodzi właśnie o to że ci młodzi górnicy którzy zostali przyjęci w styczniu br zarabiaja 1700 zł z węglem a chodzą do najgorszych robót wiem jak jest bo robie na Krupnioku, mnie tam nie jest potrzebna podwyżka ciesze sie z tego co mam, ale tu chodzi o tych nowo przyjetych przed nimi kupe lat roboty to niech chociasz zarabiaja godnie jako górnik
Jechałem wczoraj ta droga kolo 14 i widziałem jak ten koleś jeszcze leżał w czarnym worku na drodze kiepski widok szkoda chopa i tego kierowcy
Piotrek byłes fajnym kolegą dalej mam Twoja tawrz przed oczami juz nigdy nie pogadamy na chodniku :/ Wieczny odpoczynek racz dac im Panie.[*]
A o Kryrach to juz zapomnieli tu komary tna jak szalone :/ a tez byliśmy zalani
Ten barany któe pisaly program dzisiejszego dnia mógł napisac ze krew dzis można oddac do godz 14 bo do tej godz byla rejestracja czynna a ja sie spoźniłem 15 min i juz nie pozwolili mi sie zarejestrowac specjalnie jade az z Pawłowic w tych warunkach 50km/h a oni mi takie cos robia czyste barany!!!!!!
Ja znam tego kierowce to jest nie możliwe a żeby on w tym miejscu jechał z nadmierna predkościa cos musiało sie wydażyc przy wchodzeniu w ten zakrent
no wkońcu przypomnieli se o zdrojowej bo wyjechac z tej ulicy w godz szczytu to jest dramat
Jezeli chodzi o wypadek w łace to ja jechałem wlasnie za tym autem ktory potracil pieszego na zjeździe na łąckom grobel
Ja tą chmure dymu widziałem juz od Mizerowa jadac w strone Poręby, ale dobrze że nikt nie zginął ale jest mi to bardzo dziwne ze w ciagu pół roku drugi pożar w tym samym zakładzie czy to nie jest przypatkiem umyslnie robione w celu dostania odszkodowania bo interes sie zle kręci nie zastanawiacie sie ludzi nad tym?!
Bravo Łukasz dobry mecz w meczu z Austria musisz grac od poczatku meczu a Żurawskiego dac na ławke bo nic nie pokazał
Zawsze najgłosniejsi są Ci którzy nie pracuja na dole i ich boli to ze mamy tyle przywilejów i dodatków i wypłate 5tys brutto, to weż złóż podanie przyjmnij sie na kopalnie i porób z miesiac i potem sie wypowiedz czy my to wszystko dostajemy za leżenie brzuchem do góry, jak nie wiezycie to zobaczcie sobie program na discavery 22maja w programie " Najtrudniejsze zawody świata" program był krecony na KWK Krupiński na poziomie 850m w scianie i potem sie wypowiadajcie
te kolo sam jestes lamusem i nie komentuj mojej wypowiedzi moge pisac co mi sie podoba a tobie h do tego
No głupota niezna granic jak mozna isc po torach i jeszcze słuchajać walkmana to chodzby samemu prosić sie o śmierć, no szkoda dziewczyny bo mogła se jeszcze po żyć [*]
Chwycic takiego jednego gnoja i kazac mu zaplacic za cała sciane pomalowaną i za kazda lampe zniszczona jak mu zaspiewaja 20tys do zaplaty+ grzywna to sie mu odechce
To bez znaczenia kaj mozna ja usłyszeć, ja bym ją najchetniej usłyszał u siebie w pokoju na mojim łóżku :P
POWODZYNIO W SZUKANIU SPRAWCY TEN PLESS TEZ JUZ NIEMA CZASEM O CZYM PISAC
No nie możliwe :) robia w koncu parking moze juz maja dosyc slyszenia nazekania od klijentow banku :)
No nareszcie wygral ktos z naszych a nie jakis gorol z Warszawy bo tak przewaznie jest ze oni wygrywaja i jeszcze osoba ktorej sie przelewa GRATULACJE!!!! :)
Ten konkurs jest juz nudny jak moda na sukces juz miesiac po wakacjach a ci dalej ten konkurs ciagna
Bravo i tak trzeba robic z tą telekomuna oni maja klijenta w poszanowaniu jezeli on ma jakis problem, a jezeli ty sie spoznisz z zaplata rachunku o chociasz 2 dni juz wydzwaniaja i strasza ze wylacza telefon, z nimi trzeba krutko za morde i do ziemi
Ten pless to naprawde ma spoznione informajce podaja z tygodniowym opuznieniem to sie juz nie pierwszy raz zdazylo ja chce tutaj czytac swieze info a nie z przed tygodnia albo i wiecej
Mam pytanie ile bedzie tych edycji 9,10 a moze i wiecej to zaczyna robic sie nudne pewnie jeszcze niemaja na nagrody
Ja nie moge 3 miesiace siedze w deszczowej Angli :/ wracam w piatek do kraju na 10 dni z taka mysla ze chociasz tutaj zastane troche slonca :)a tu istna klapa o lulu
Ciekawe po jakiego grzyba nam znow jakis nowy market :/ to te male sklepiki juz teraz naprawde upadna bo nie bedzie sie im oplacalo utrzymywac interesu