Pszczyna
W klubie od: 13.01.2007
Ilość komentarzy: 4
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1443
Właśnie wróciłem z NEO-NÓWKA jestem pod wielkim wrażeniem rok temu bylem na Łowcy .B ale nie zrobili na mnie takiego wrażenia jak dzisiejszy występ
Duzo Gadacie i to so tylko wasze domysly a my czytajac to chcemy faktow tj.
>kina nie bedzie
>rezeved'a nie bedzie
>H&M nie bedzie
> ani zadnego sklepu (ktory musi spelniac warunki przedstawoine przez owe sklepy tj.250tys mieszkancow ,budynek przy glownej drodze parking na iles tam samochodow witryna oknienna w jakis tam wymiarach typu 2X2m
>koszt wynajecia nie konczy sie na 100zl za m2 bo do tego wchodzi
>15zl za ochrone
>5-8%zyskow
>10-12zl m2 za tereny wspolne typu klatka schodowa korytarze itp
>jeszcze cos tam bylo tylko nie pamietam co (chyba ogrzewanie)
biorac pod lupe to chcac otworzyc sklepik z np.ciuchami 40m2 musze
>przyjac pracownika 1200zus itp wyplata dla pracownika 1300-1600(przecietnie)
40m2 mojego butiku x100m2cena za meter=4tys+2,5tys koszty pracownika=6.5tys miesiecznie a gdzie zarobek dla mnie ????? kto mi powie ze sklep w Pszczynie na uboczu przyniesie dochod ???? otwierajac tam sklep ceny musza byc o wiele wiesze niz w Bielsku Katowicach chociazby temu ze mnie odwiedzi na dzien okolo 20-50 osob (nie liczac dni wielkiego otwarcia)i nie wiadomo czy cos kupia a w bielsku w sferze na godz wchodzi od 50-75osob do sklepu z ciuchami i niech tylko 10z nich cos kupia za 50zl>
>10osobx50zl=500zl na godz-koszty ubran >sami sobie przeliczcie czy sie oplaca
Acha i nigdzie nie pisze o butlach do spawania i benzynie (w Autach ) oraz o olejach jakie były w beczkach . Pożar podobno powstał w szatni-jadlodalni gdzie był styropian na ścianie -widocznie wpadła na niego iskra która wyrządziła takie szkody
paliło się na przeciw kościoła na Daszyńskiego tuz obok drogi na Ćwiklice