Prezentacja klubowicza

LYSY33

pszczyna

W klubie od: 18.01.2007
Ilość komentarzy: 7
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 1288

Formularz kontaktowy

Komentarze (7)

LYSY33

do goscia a
a jak kupisz ten zwykly chleb z zakalcem to.. pewnie sie usmiechasz.. atak powanoie nie chcial bym cytowac twoich slow..
ludzie wszyscy wiedzo jaka wiekszosc pielegniarek jest .. wiecznie skrzywdzone i zawiedzine.. nie licytujmy sie jest zle i tyle .. wiem ze ttewn 100 to nie wiele a le moze za ren szacunek dla tej innej godnosci ludzkiej .. tej w wymomicinach i kale to i tak duzo.. irlandia czeka i nie 3000 pln ale nawet 3000eur .. moze zaplaczemy za wami.. ale watpie.. bombonierki i kawy drozeja. ... pozdrowienia dla tych z powolania ktore jak ja zarabiaja 1200 zyja i utrzymuja rodzine. bylem jestem bede.. i

zobacz komentowany news »

LYSY33

do.a
ale zawsze mozna zrezygnowac, a o glupocie i pracy za 1000 czy mniej powiedz tej rzeszy ludzi ktorzy za to pracuja. niech wyjda tez na ulice i sie smieja ze swojej glupoty.
a co do samych pielegniarek to moze za duzo was jest, moze zostalo te przekonanie o swjej wyzszosci nad pacjetem i obowiazku bycia wdziecznym. bylem widzialem i nie chodzi tylko o pszczynski szpital. jest w tym czarnym stadzie pare bialych owieczek. a reszta to jedna znieczulica . moze lepiej zeby sie zwolnily bo po co zly pracownik lepiej wcale...duzo pracy czeka same z wyzszym wyksatalceniem to penie gdzie indziej pote 3000 dostana. polecam PRACAPLESS.pl

LYSY33

dodajac swoje trzy grosze to tylko powiem ze pielegniarki od zawsze byly kiepsko wynagradzane. ale dlaczego szanowne panie jesli wiedzialy pchaly sie do tego medyka. przeciez bylo wiadomo gdzie zkim i za ile wyladuja. moze to bylo tak ze i fotelik bardziej wygodny i ' bombonierka" pewniejsza.. a teraz nie wiadomo kto daje i jescze z fotelika mozna spasc. podobno pracy jest dosc i jesli sie nie podoba to zwolnic sie. Z CALYM SZACUNKIEM DLA TEJ NIEWIELKIJ GRUPY TYCH PAN KTORE TA SA Z POWOLANIA

LYSY33

spoko, bedzie wiecej kasy dostawal a moj szef powidzial ze jak chce jak w irlandi to da mi na bilet albo niech ide do TT. wybralem to drugie :))))

LYSY33

ja tam sie nie znam. ma byc lepiej. ok. czekamy. ale pomyslcie jak tu podniesc zarobki , najprosciej w budzetowce spoleczenstwo sie zrzuci i szanujac gornikow im tez krzywdy nikt nie zrobi. a wy gdzie pracujecie moze w malej firmie razem z szefem moze w sklepie i nie w markecie takim malym. moze sami cos krecicie jakis pracownik. dobrze idzie, a teraz wysilcie wyobraznie wy wlasciciele firm budzetowka dostaje jak w irlandi wasi ludzie teez chca. stac was na to? a moze twoja szefowa zamknie sklep jak bedzie ci musiala zaplacic po europejsku inaczej bedzie sama stala za lada. i jeszcze ten zus od sredniej irlandzkiej. sorki tam jest troche wyzszy ale badzmy dobrej mysli.

LYSY33

wszysc wiedza ze internetowe saddy to mozna ... i tak wygra pis man nadzieje pozdro POpaprancy i LIDki

LYSY33

a moja zona chodzi do kaski i jest zawsze zadowolona.......ale za 70 to obojetnie jak by wygladala to musi byc zadowolona. pozdo dla pani kasi

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Punkt_Auto

Strumień
w klubie od: 2025.05.08

Wojtek79

Radostowice