Prezentacja klubowicza

ma-da

Pszczyna

W klubie od: 04.02.2007
Ilość komentarzy: 11
Ilość postów: 6
Ilość wyświetleń: 2827

Formularz kontaktowy

Komentarze (11)

ma-da

Grecja
Czechy
Hiszpania
Polska

zobacz komentowany news »

ma-da

gratuluję spostrzegawczości. Ten autobus jeździł po Pszczynie poczatkiem maja. A tu już połowa czerwca za pasem!!!

ma-da

brawo pless!!!! Tabliczka na Katowickiej stoi nie od tego tygodnia, a od kilku. Poza tym to TYLKO tabliczka!!! Mam pytanie skoro piszecie o fotoradarach, dlaczego nie zrobiliście zdjęcia temu urządzeniu??? Odpowiedź prosta: bo go tam nie ma!!! Takiego przekłamania jeszcze w życiu nie widziałam. Ta tabliczka informuje, że tam może się odbywać kontrola prędkości, ta ulica widnieje na liście tych, gdzie policjanci dokonują pomiarów!!! Boże, dlaczego ktoś tego nie zdementuje??? A MÓWIĄ, ŻE MEDIA N IE KŁAMIĄ buahaha

ma-da

ekscytujące są te filmiki. Tyle się na nich dzieje... Któż wpadł na to, że to coś ciekawego jest?

ma-da

obcieli patronów medialnych - bo konkurencja też patronuje tej imprezie. Zwykle media współpracują...

ma-da

Autorka artykułu jest nauczycielką z wieloletnim stażem. Uczy co prawda niemieckiego, a nie polskiego, ale myślę, że gdyby któryś uczeń napisał wypracowanie tak jak ona artykuł, to nie postawiłaby dobrej oceny. Kogo interesuje krok po kroku co tam robiliście? Przeciez to można było napisać w paru zdaniach i byłaby naprawdę ciekawa informacja. A tu - same powtórzenia, że tylko wypomnę że w czterech kolejnych zdaniach pięć razy użyto słowa "szkoła". Droga Pani, a w LO wymagacie, żeby zwracać się do was per p. profesor... proponuję, że jeżeli już raczy nas Pani swoim tekstem, dłużej Pani nad nim popracowała...

ma-da

na Starej Wsi? ludzie, weźcie i nauczcie się pisać po polsku. To misja mediów, żeby uczyć Polaków ortografii i poprawnej pisowni. Na - czyli gdzie - może na znaku z napisem Stara Wieś?

ma-da

re: pless1 twoje komentarze pojawiają się zawsze przy okazji hotelu i wynika z nich, że z panekm Folwarskim jesteś w dobrej komitywie - i nie mam nic przciwko temu, ale chcę ci tylko napisać, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. I nie pisz, że mój komentarz wynika z zazdrości, bo ja temu panu niczego nie zazdroszę. Nie podoba mi się, jak traktuje swoich podwładnych i tutaj cenne jest to, co napisała Magda M. - każdy głupi może się zorientować, co się tam dzieje biorąc pod uwage liczbę ogłoszeń o pracę. Sam się nie podpisujesz z imienia i nazwiska, więc nie nazywaj mnie tchórzem ani kłamcą. Każdy z nas ma prawo do wyrażania opinii - robię to ja tak samo jak tty. A że twoja jest diametralnie różna od mojej nie będę się zniżał do twojego pozimu i pisał na tój tem at to, co ty piszesz na mój. Pamiętaj, ja tam pracowałem i wiem jak to od środka wygląda. Ty pewnie tylko wpadasz od czasu do czasu i to w zupełnie innym charakterze...

ma-da

"duże zaangażowanie wszystkich pracowników , za co jesteśmy im bardzo wdzięczni" - takiej kpiny jeszcze nie słyszałem. Każdy, kto pracował w tym hotelu wie, jak jest i szanowna pani dyrektor, która dzisiaj nazywa siebie dyrektor generalny mogłaby głupa z siebie nie robić. Możecie mydlić oczy cząstce ludzi, którzy jeszcze nie słyszeli jak u was jest, ale nie reszcie. I po co to? Tam każdy pracownik traktowany jest jak pies. A swego czasu pracowali u was naprawdę nieźli fachowcy, którzy na szczęście przejrzeli na oczy i uciekli gdzie pieprz rośnie. Nikomu nie życze takiej pracy, a raczej takiego szefostwa!!!

ma-da

Zgadzam się z Bartem - ceny to sprawka agencji nieruchomości, pana Kostrzewy również, więc na jego misjcu nie wypowiadałabym się na ten temat, bo zalatuje tutaj obłudą.

ma-da

to jest błędna informacja, przewodnicząca nadal pełni funkcję. Kobiór miał ją zastąpić, ale ostatecznie do tego nie doszło!!!

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Punkt_Auto

Strumień
w klubie od: 2025.05.08

Wojtek79

Radostowice