Prezentacja klubowicza

gwarek

Ćwiklice

W klubie od: 05.02.2007
Ilość komentarzy: 12
Ilość postów: 7
Ilość wyświetleń: 5053

Formularz kontaktowy

Komentarze (12)

gwarek

super sprawa, kiedyś spędzałem godziny na sklejaniu i malowaniu modeli plastikowych ale nigdy nieopanowałem aerografu i dlatego zawsze malowałem pędzlem, ojezuuu ile to było roboty żeby uzyskać jakiś kolor, który akurat był potrzebny do jakiegoś szczeguliku.., miałem dosc pokaźną kolekcję... właśnie miałem.. bo ją sprzedałem bo niemogłem dojsc do zrobienia sobie jakiejś makietki, ale do teraz mam jeden model na szafce... wierny modelo Italeri i farbkom Humbrol..

zobacz komentowany news »

gwarek

Tak jestem ciekawy co będzie ze sportami motoroeymi na zbiorniku... może w ogóle zabronią jeździćna skuterach a wtedy to już będize żenada. Teraz i tak jest kisiel bo wolno tylko wtygodniu jeździć suuuuper. A w weekend targaj około 100km żeby sobie pojeździć. Śmiech na sali,,, tfuu na "akwenie".

gwarek

Do poprzedników

Trzeba było wyjść na dropa i skoczyć, trzeba było "chociaż" skoczyć z czegokolwiek, to niejste tak że my nic niepokazaliśmy, choć wielu niepokazało całej talii trików jakie umią. Poprostu pokaz który zaprezentowaliśmy niejest naszą codziennąkonkurencjąw której niepotrzeba w ogóle trików. Niejesteśmy slopestylerami więc niebyło się czego spodziewać. 360?? niby z czego?? niebyło hopy pod takie triki bo niemogliśmy usypać nic z ziemi. W przyszłym roku napewno pokaz będzie miał podobny plan ze względu na ukształtowanie terenu, chybą że dostaniemy zgodęna wysypanie kilku wywrotek z ziemią a wtedy posypią się triki, a drop który był duży bedize większy :)

gwarek

Hmm, niewiecie kiedy będzie działał albo już działa?? bo chiałbym sobie fote zrobić ale będą mieli panowie z policji zwieche, hehe

gwarek

Standard, ktoś ma ja nie to trzeba zepsuc normalka, Polska

gwarek

Jasne super, tylko to ma być Ośrodek sportów wodnych, a obecny zakaz jaki jest na zbiorniku czyli zakaz pływania łodziom motorowodnym w weekendy jest strasznie beznadziejny i nieiwme czemu takie kretyństwo wprowadzili, co komu to przeszkadzało?? Teraz żeby popływac w weekend trzeba jechać jakieś 90km nad jakikolwiek zbiornik. Żenada

gwarek

Tak masz rację Fazi ale zapomniałeś dodac jaki on jest zniewalająco przystojny :)

gwarek

gratulacje Kacper wymiata, mój idol

gwarek

Nie 3 sekundy a 2,79 jak już chodiz o ścisłość i oczywiscie Kuba jest super twardziel i krejzol bo skjoczył z dropa we Wiśle, szkoda że nie na zawodach, a sprzęt nalezy zawsze przygotować przed zawodami :p

gwarek

tak a ja uprawiam kolarstwo torowe....

gwarek

Kubuś no fakt niejst to najsilniejszy skład, bo niestety brakuje wielu czołowych zawodników takich jak JAkub Lesiak, Maciej Wiśniewski, czy tez Marcin Stawicki, tych 2 ostatnich trzyma niestety szkoła, bo z pewnościa odgrywali by kluczową role w zawodach.

gwarek

W nowych koszulkach??? Skąd takie info to nieiwem bo wynikły pewne problemy w sprawie koszulek a mianowicie chodiz o pewien nadruk...

• Strona
  • 1
  • z
  • 1

Powrót

Nowi klubowicze

Punkt_Auto

Strumień
w klubie od: 2025.05.08

Wojtek79

Radostowice