Suszec
W klubie od: 15.02.2007
Ilość komentarzy: 19
Ilość postów: 2
Ilość wyświetleń: 2318
"Każdy wielki i inspirujący moment w dziejach świata jest triumfem odrobiny entuzjazmu."
Tak kolego Dominiku tylko chyba, nie masz za bardzo pojęcia o całym transporcie, bo to że samochody sa przeładowane to na szczęście nie jest wina kierowców!! Oni dostają zlecenie i maja się zmieścić w wyznaczonym czasie i nikogo nic nie obchodzi....
Hmmm to tylko głupi stereotyp że jak wypadek i z udziałem tira to już jego wina, i dla takich typu-"mmonika" to jasne z góry!! A chciałam dodać, że kobiety też prowadzą samochody ciężarowe!! Ale jak ktoś już chyba powiedział zacofanie górą.... więc proponuje dalej osądzać tirówców tylko dlatego że czasem przez nich nie możecie poszaleć wy na drodze swoimi osobóweczkami, bo czujecie przed nimi respekt!!!
dobrze że nikomu nic się nie stało:) i że kierowca wiedział co ma zrobić w takim momencie, zachował zimną krew, i zjechał na pobocze
dobrze że nikomu nic się nie stało:) i że kierowca wiedział co ma zrobić w takim momencie, zachował zimną krew, i zjechał na pobocze
Tak zgadzam sie z waranem;) bo wszyscy maja dużo do powiedzenia, ale jak trzeba ruszyć swoje 4 litery to wszyscy umywają ręce;/ i dalej nikt nic nie robi, a jak policja chce "poprawić umiejętności naszych wyścigowców" to też im się nie podoba...
tak!:) w pełni zgadzam się z poprzedniczką:);) I nie wiadomo czemu ludzie wyjeżdżają na wczasy do innych krajów i potem się chwalą jak to tam jest ładnie. Pytanie: a u nas nie jest ładnie?
hmm a może by tak ktos powiedział, o której bd występował Kabaret Rak??:)
do tirowca
hmm nie była bym taka pewna że to byłby twój dzień, bo moglibyście dalejo nie zajechać;/;/
Pozdro dla wszystkich tirowców:*
hmm moze was to ucieszy od jutra zakaz jest odwołany:)
heh szkoda że sie nie wyśpicie;/
taak bardzo fajnie że tiry nie bd mogły jeździć, fajnie ze sie wszyscy wyśpicie i wogóle !! Tylko nie pomyślicie i kierowcach, którzy bd stać na pełnym słońcu, (bo o parkingach u nas nie ma mowy, a co dopiero o parkingach w cieniu). Niestety nie wszyscy maja tak wspaniałe samochody i mają klimatyzacje, a kierowcy bd musieli stać, tylko z tego powodu bo nasze drogi sa jak z plasteliny. Szkoda tylko że jeszcze inni sie z nich wyśmiewają(tirowców).
Szacunek dla wszystkich kierowców Tirów, bo nie macie łatwego życie , troche o tym wiem.;/
na waszym miejscu bym sie cieszyła że wogóle bd mieć hale. Ale widać nie wszystkim można dogodzic;P
wątpie że ktoś nam wyjaśni te śmieszne szyfry, chyba za wysoki poziom jak dla nas, ale co tam:D:D A pożar musiał być bo właściciel miała już zbyt naładowaną działkę więc mamy nowy sposób odgruzowywania przestrzeni-podpalić;/:P szczegół że przy kopalni pali się już trzeci raz i nikt z tym nic nie robi
do czarliego i foxa
Niestety trochę się pomyliliście, bo w samochodach ciężarowych są ograniczniki prędkości do 90km/h, a w samochodach przewożących ładunki niebezpieczne do 85km/h. Polecam wam się przesiąść do takiego TIRA i mogę się założyć że daleko nie zajedziecie. chciałam że jeśli już takie kierowca jedzie z prędkością"100km/h" chociaż to nie możliwe to trudno mu zachamować przed samymi światłami, bo musi zwalniać samochód przynajmniej 50 m przed skrzyżowaniem!!!!
A tak do"kierowcy" uwazaj lepiej na słowa, bo kobieta może cie bardzie zagiąć niż myślisz, bo ma o tym jakieś pojecie-w przeciwieństwie do ciebie!!! Pozdrawiam
Zgadzam sie w pełni z moją poprzedniczką, mimo że jeszcze nie mam prawka ani firmy transportowej, chociaż sa plany, ale to jeszcz troche daleko.Ja też jako pasażer podróżuje tirem:):)
Szkoda że sie często trzeba powtarzać, ale ktoś kto siedzi za kierownicą osobówki nie ma bladego pojęcia o tirach. Bo nie raz widziałam i słyszałam jak kierowcy, a m.in. mój tata wkurzają sie na kierowców z osobówek, którym Bóg wie kto dał prawo jazdy. Polscy kierowcy nie maja za grosz kultury, a tym bardziej dla kierowców Tirów. Nie wszyscy rozumieją to, że zawsze jeśli w wypadku biorą udział tiry to nie oszukujmy sie mają najwięsze szanse na przeżycie, tylko nie zawsze ten kto przeżyje jest winny wypadkowi. Ale tak jak koleżanka powiedziała zawsze najwygodniej zrzucić na tiry. Pozdrowienia dla "kobiety". Bajo. Szerokiej ściezki:)
hehe też bym chciała tam pójść zwłaszcza, że w poniedziałek są moje urodzinki i miała bym taki fajny prezencik. Tak jak już ktoś powiedział nie ważne czy sie zagra tylko chodzi o dobrą zabawę.
A ci co mówią, że w tym filmie obrażają hanysów to nie muszą ogladać. Osobiście też czuje ślązaczką bo całą rodzinke mam z dziada pradziada na ślasku i jakoś nie czuje sie obrażona.
Pozdrawiam Ślązaków:):)i tych którzy czują się ślązakami chociaż mieszkają tu od niedawna. Śląsk jest piękny czy ktoś temu zaprzeczy??
Tak to prawda, że kobiety jeżdżą lepiej, a jak sie przyjrzycie dobrze to za kierownicą w tirach też je można spotkać. A co do tych co osądzają kierowców tirów(nie mówie, że oni są święci) to najpierwsz popatrzcie czy wy jeździcie przepisowo, bo jakby tak było to było by też mniej wypadków i to zazwyczaj wy zajeżdżcie drogę tym którzy kierownice trzymią na codzień po kilkanaście godzin.
Zgadzam się z Razelem
To nie pierwszy raz jak ocenia się kierowców tirów, ale wy chyba nie zmienicie swoich poglądów bo nic o tym nie wiecie, w jakiej sytuacji jest kierowca ciężarówki kiedy nagle zmienia się światło. Oczywistym jest, że nie jest w stanie zatrzymać samochodu w ciągu 5 s., ale chyba nie dla was. Może przesiądźcie się do takiego samochodu troche większego niż 1t, a wtedy poczujecie jak to jest rozpedzać samochód w ciągu kilku minut.
Moim zdaniem takie pociągi nie są potrzebne. Oto, że np. na trasie Pszczyna- Żory pociąg przejedzie raz za dzień to władze sie nie martwią, a ludzie nie mają jak dojechać do szkoły lub do pracy. Wiem to po swim przykładzie, bo zmieniłam swoje plany bo bałam sie, że nie będę miała jak do jechać do szkoły;/ i chyba sie nie pomyliłam, bo żeby dojechać do Pszczyny pociągeim to nielada wyczyn.