Pszczyna
W klubie od: 16.02.2007
Ilość komentarzy: 57
Ilość postów: 0
Ilość wyświetleń: 2434
JEDEN Z RADNYCH PSZCZYŃSKICH TAK PRZEJĄŁ SIĘ SWOIMI WYBORCAMI ŻE KUPIŁ SOBIE SAMOCHÓD DO OPRÓŻNIANIA SZAMB.
Ja osobiście wolałabym wpłacić na konto ofiar tego typu stowarzyszenia (może w tej sytuacji nie jak deklaruje pani) ale np wpłacając 1% podatku na jakieś chore dziecko biorą ileś procent z każdej wpłaty.
Dlaczego niema więcej info kto brał udział jakie miejsca wyniki ??
Ci milionerzy nie czytają takich głupot pracują na te swoje pieniądze. Dlatego nic nie piszą .
Dla mnie to marnowanie publicznych pieniędzy tylko dla tego by trwały igrzyska. Lepiej utwardzić jakąś polną drogę w mieście.
Chciałam tylko zaznaczyć, że to poprzedni starosta nawarzył tego piwa.
Fajnie
To pewnie te inwestycje o których pisała lokalna konkurencja
mianowicie że wykonawcą była firma obecnej Pani vice Burmistrz
Szkoda tylko ze Burmistrzem nie jest ktoś z PO była by to szansa dla miasta.
Jednym słowem jeśli wybory wygra kontynuator rządów Pana Szostaka to gdzieś za 2 lata padnie Gmina. Brawo. Daje do myślenia.
Przydało by się przypomnieć na łamach plesa wszystkie organizacje działające na naszym terenie
OCHOTNICZA STRAŻ POŻARNA W PIASKU
też jest ORGANIZACJĄ POŻYTKU PUBLICZNEGO
dlaczego nie jest ujęta ??
KRS 0000288347
http://opp.ms.gov.pl/
No te informacje coraz gorsze coś gdzieś dzwoni ale nie wiadomo co i gdzie.
Zgadzam się ze ta rozmowa to tandetna kampania wyborcza mająca na celu zrobienie dobrego wrażenia na potencjalnych wyborcach a przy okazji oplucia konkurencji. Jeśli jest Pani taką miłośniczką zamku i Pszczyny to dlaczego Pani niszczy drzewa w parku wieszając na nich bilbordy. Ważnym przejawem sympatii dla Pszczyny jest też fakt ze ma Pani zamiar czy już oddała pani
Pszczynę do Prokuratury ze ma być przeniesione na teren Gminy Pszczyna Nadleśnictwo a co za tym idzie chyba większe wpływy do kasy Pszczyny.
Niech wam będzie że NIE MA tak jakby to było najistotniejsze a nawiasem to jest ciekawe na 5 komentarzy 4 dotyczyły mojego a nie sprawy. Miło mi. A dodając to Pani Poseł Kloc oczywiście jest za lokalizacją nadleśnictwa w „ Pszczyna –Piasek” skoro ma być mieszkanką „Pszczyna – Piasku „ podobno buduje dom w tej miejscowości. Pozdrawiam
Fakt jest tragedia na osiedlu Kolonia Jasna co przekop to wykop. Jak zajmował się kanalizacją pan Kraus to jakoś to wyglądało a teraz tragedia. Panie Burmistrzu od czasu do czasu należało by wyjść za fotela i zobaczyć co się dzieje w terenie. Pewnie pan nowy vice nawet nie wie gdzie Kolonia Jasna. Pozdrawiam
Dwa lata to zdecydowanie za mało by oceniać. Na razie faktycznie trwa kontynuacja zaczętych projektów poprzedników. Myślę ze jeszcze niczym pozytywnym się nie wykazał. Za to udało mu się mu negatywnie zaskoczyć wyborców tym ze prawdopodobnie BYŁ TAJNYM WSPÓŁPRACOWNIKIEM SŁUŻB BEZPIECZEŃSTWA W PRL-u