Pszczyna
W klubie od: 14.03.2007
Ilość komentarzy: 7
Ilość postów: 115
Ilość wyświetleń: 18792
po co feel skoro ma grać w Czechowicach ? zresztą chyba nie zbyt pasują.
Normalsi, Lao Che czy Kombajn do zbierania kur po wioskach to by było coś :)
Tomku wątpię, żeby Cię to powinno interesować szczególnie, że przy kupnie alkoholu sprawdzają dowody a Ty takiego nie posiadasz.
co do pubu.. klimat przyjemny, dekoracja i muzyka robią swoje ;) ceny nie wygórowane i smaczna gorąca czekolada ;) podział na 'palaczy ' i ' nie palaczy ' zasługuje na dużego plusa choć w sali dla nie palących zimno jest :P w piątkowe oraz sobotnie wieczory wcześniej warto zrobić rezerwacje bo ze znalezieniem miejsca od ok godz 20 jest ciężko ;) obsługa bez większych rewelacji choć zauważyłam poprawę ;)
ogółem polecam knajpę na spotkania ze znajomymi.
chodniki to przecież hardcore :P
w ogóle żubrowisko na runku będzie pewnie owocować w atrakcje ;P byle nie skończyło się na przeciętych kablach :P
jest już może coś wiadomo na temat tegorocznego żubrowiska?
mam tylko nadzieję, że nie będzie się pokrywać z gangfestem ani z rock reggae festival...
korek był niezły ... jechaliśmy na red hotów i w korku z pół godziny w samym piasku staliśmy...
Hanys weź pod uwagę to, że może dla innych nie jest to banał ... pod koniec podstawówki ma się hmm 12 lat ?? no coś koło tego ... a dla takiego 12 sto latka pierwszy w życiu egzamin [który tak naprawdę nie ma celu bo wyniki nie są chyba ważne przy wyborze gimnazjum bo zazwyczaj jest tak, że idzie się do najbliższego] jest ogromnym stresem. później dopiero takie dziecko może samo ocenić czy dla niego to był banał, stres czy może pewna trudność...