Pszczyna City
W klubie od: 05.04.2007
Ilość komentarzy: 6
Ilość postów: 2
Ilość wyświetleń: 2208
Hmm, i się postaraliśmy ;))
Ale zimno było buuu :(( Nogi zamarzły xD
Ale dlaczego dodali moje zdjęcie na neta? :D:D:D Oj nie wolno :P Wyszłam jak idiotka ^^
[*][*] ...
Pozdro wam ;))
Kazania były piękne :((
Żal mi rodziców i rodzinę zmarłych... :(
Dlaczego pogrzeb wiąże się z wylewaniem łez? :((
Straszne przeżycie....
Wszyscy mówili, że wraz z Ś.P panem Krzysiem i Ś.P Marcinem, Panią Asią i Alą była OLA, otóż w kościele modliliśmy się za trzecią alpinistkę najmniej poszkodowaną - MONIKĘ. Czy zaszła pomyłka czy co?
Ojj :(( Jutro oba pogrzeby :(( Szkoda, że nie zrobili ich razem... A tak to kto chce iść na oba musi pół dnia spędzić w kościele.. Ale dla nich wszystko! Choć jestem chora planuję połowę dnia spędzić w kościele.. Bardzo mi żal ich :(( Tak kochali góry...
Właśnie oglądam zdjęcia z naszych wypraw z pttk <placze2>
"To co było, już nie wróci.." :((
Życzę pani Asi szybkiego powrotu do zdrowia i Ali również.
Dalej nie wierzę w to co stało się w piątek :((
'Gość: do nanana - W IMIENIU OGółU'
Jesteś w 100%-owej racji. Jestem z tobą. Na pewno dla rodziny pogrążonej w smutku jest bardzo dużo, ze inni wspominają zmarłego. Składają kondolencje..
Niech zrobią żałobę narodową i wszyscy będą razem z rodziną p.Krzysia i Marcinka...
Bardzo im współczuję :((
Pani Asia miała mnie nauczyć informatyki od września, a wszystko się zmieniło :(( Fajna z niej kobietka była. Z resztą p. Krzysiu też był spoko gość... A Stasiu... Taki do nich podobny... :((
[*] ....Zapalmy świeczkę.... [*]
P. Asiu, Alu i Olo:b Wracajcie do zdrowia! Musicie być silne! Pamiętajcie, że czekają na was bliscy....
[*] Pan Krzysztoff :((
[*] Marcin
Módlmy się o zdrowie dla p. Asi, p Ali i reszty... :((
Współczuję Stasiowi :( - 5-letni chłopak pozbawiony jednego z rodziców. Jego mama walczy o życie :((